Οι δηλώσεις του… f@@ckin boss (τι είπε για το μέλλον του)

Ο πανευτυχής Ιμανόλ Ιντιάκεθ μίλησε στους δημοσιογράφους στην μικτή ζώνη του ΓΣΠ έπειτα από τον τελικό με τον Απόλλωνα. Ο Βάσκος αναφέρθηκε στα συναισθήματα του ενώ δεν έλειψε και το… πείραγμα από τον Νάτσο Κάσες. Δείτε το βίντεο και διαβάστε όσα είπε για το μέλλον του. 

Τα συναισθήματα του έπειτα από την κατάκτηση του Κυπέλλου: "Η λέξη είναι ευτυχία. Είναι δύο χρόνια τώρα που η ΑΕΚ προσπαθεί να πάρει έναν τίτλο μ΄αυτή την ένταση κι΄αυτή την ελπίδα. Στο τέλος τα καταφέραμε, ήταν πολύ δύσκολο γιατί ξέρουμε την ποιότητα που έχει ο Απόλλωνας. Στο τέλος όμως πιστεύω ότι το αξίζαμε, είμαι πολύ χαρούμενος. Για την ομάδα, την διοίκηση, τον πρόεδρο, τον Τσάβι Ρόκα που έκανε μια απίστευτη δουλειά εδώ τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Είμαι πολύ χαρούμενος και για τους παίκτες μου αλλά και τον κόσμο. Είμαστε ένα διαφορετικό κλαμπ στην Κύπρο"

Για το μέλλον του και αν θέλει να παραμείνει στην ΑΕΚ: "Θα πρέπει να γιορτάσουμε τώρα και θα το αναλύσουμε αργότερα. Δεν είναι σημαντικό τι θα συμβεί μαζί μου. Το πιο σημαντικό είναι τι θα συμβεί με την ΑΕΚ. Έχουμε ακόμα λίγο χρόνο για να δούμε τι θα γίνει στο τέλος"

Για τον Φλοριάν: "Είχε ένα πρόβλημα και δεν μπορούσαμε να ρισκάρουμε και να τον ξεκινήσουμε στο αρχικό σχήμα. Ο Φλοριάν παίζει πολύ καλά με τον Ακοράν, τον Τρισκόφσκι"