ΚΑΤΑΛΑ: "Όταν σήκωσα το τρόπαιο ΨΗΛΑ…" (βίντεο)

Ο Νταβίντ Καταλά, παραχώρησε μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου δηλώσεις στη μεικτή ζώνη…

Ο αρχηγός της ΑΕΚ μετά από έξι χρόνια στην ομάδα νιώθει δικαιωμένος και αναφέρεται στις μοναδικές στιγμές που έζησε στην απονομή…

Οι δηλώσεις του 38χρονου Ισπανού αμυντικού μέσα από την κάμερα του kerkida.net

Αρχικά... “Επιτέλους. Περιμέναμε για πολύ καιρό αυτή τη στιγμή τόσο οι φίλαθλοι όσο και οι παίκτες της ΑΕΚ. Τόσα χρόνια φτάναμε κοντά στο να κατακτήσουμε κάτι σημαντικό και σήμερα (σ.σ χθες) επιτέλους το κατακτάμε. Δεν μπορούμε να είμαστε πιο χαρούμενος”.

Για το αν ήταν το τελευταίο του ματς… “Είμαι τόσο χαρούμενος για αυτό. Δεν σκέφτομαι αυτό το πράγμα. Θα μιλήσω με την ομάδα. Όμως προς το παρόν δεν ξέρω τίποτα. Θέλω να το απολαύσω σήμερα γιατί μετά από έξι χρόνια, εγώ μαζί με τους συμπαίκτες μου πήραμε το τρόπαιο. Θα έχουμε μέρες να μιλήσουμε για το μέλλον”.

Για τους πανηγυρισμούς με τον κόσμο... “Ήταν φανταστικά… Δεν μπορώ να είμαι πιο χαρούμενος για αυτό. Όλη η αγάπη που πήραμε από τον κόσμο αυτές τις μέρες ήταν εκπληκτική όλη η ατμόσφαιρα στη Λάρνακα και σήμερα στο Στάδιο. Τελικά πανηγυρίσαμε μαζί γιατί αξίζουν αυτό τον τίτλο. Όταν σήκωσα το τρόπαιο ψηλά στον ουρανό ήταν μια ξεχωριστή στιγμή που θα την έχω στα βάθη της καρδιάς”.

Για τη συνταγή της επιτυχίας... “Δουλέψαμε πολύ τα τελευταία χρόνια. Δεν είναι μόνο φέτος αλλά όλη η δουλειά που κάναμε αυτά τα χρόνια. Τα τελευταία 4 χρόνια. Είχαμε την σωστή νοοτροπία και επιτέλους πήραμε το Κύπελλο. Ελπίζω να είναι το πρώτο από τα πολλά που θα έρθουν”.