"Παρέλαση δημοσιευμάτων και διαφήμιση για την ΑΕΚ και το Κυπριακό ποδόσφαιρο"

Μιλώντας στον ΑΣΤΡΑ και την συνάδελφο Κατερίνα Κυριάκου, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ Κυριάκος Δημητρίου αναφέρθηκε στην πρόσληψη του Άντονι Ιραόλα αλλά και στην ανανέωση με τον Νταβίντ Καταλά.

Αναλυτικά:

"Έχουμε αποδείξει ότι δεν φοβόμαστε να πάρουμε οποιοδήποτε ρίσκο. Αποτελεί για την ομάδα μας πρώτος σταθμός σαν πρώτος προπονητής. Κουβαλά μεγάλο όνομα, με πλούσια καριέρα, ήταν παίκτης - σημαία στην Μπιλμπάο.

Από χθες γίνεται μεγάλη αναφορά στο διαδίκτυο. Γίνεται πραγματική παρέλαση δημοσιευμάτων και διαφήμιση για την ΑΕΚ και το Κυπριακό ποδόσφαιρο.

Οποιαδήποτε κίνηση κι αν κάνεις εμπεριέχει ρίσκο. Δεν υπάρχει κάποιο εγχειρίδιο με το οποίο θα έχεις σίγουρη επιτυχία. Παρέχουμε σε κάθε άνθρωπο την δυνατότητα να δουλέψει σε επαγγελματικές συνθήκες και υγιές περιβάλλον. Υπολογίζουμε να έρθει στην Κύπρο λίγο πριν ξεκινήσουμε προπονήσεις για την νέα σεζόν".

Για την ανανέωση με τον Καταλά: "Η σημαία παραμένει στον ιστό της. Δεν νομίζω να αμφιβάλλει κανείς για την επιλογή να ανανεωθεί το συμβόλαιο του. Με την σταθερότητα που έδειξε, απέδειξε ότι οι ηλικίες δεν παίζουν ρόλο".