(ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Ιραόλα) "Μουρίγιο, Ιντιάκεθ, Γιουρόπα Λιγκ και επιθετικό ποδόσφαιρο"

Δηλώσεις σε μέσο της πατρίδας του παραχώρησε ο νέος  προπονητής της ΑΕΚ Άντονι Ιραόλα.

Τα κυριότερα σημεία των δηλώσεών του:

"Η ευκαιρία αυτή εμφανίστηκε τις τελευταίες μέρες. Ήξερα τον Μουρίγιο που είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής όπως επίσης και άλλον έναν ποδοσφαιριστή που είχε κάνει  εκπαίδευση προπονητών μαζί μου και έτσι προέκυψε. Είναι μια καλή ευκαιρία για εμένα.

Είναι ξεκάθαρο ότι έπαιξε ρόλο ο Μουρίγιο. Οι αναφορές που έχει στείλει, πρέπει να ήταν αρκετά καλές. Τώρα πρέπει να κάνω καλή δουλειά και να προσπαθήσω να πάνε καλά τα πράγματα.

Η εικόνα που σχημάτισα για τον Ιντιάκεθ και την ομάδα είναι πάρα πολύ καλή, τα τελευταία χρόνια έκαναν καλή δουλειά, βρέθηκαν σε καλή θέση στο πρωτάθλημα και κέρδισαν το Κύπελλο. Δεν είχαν κεδίσει ένα τίτλο για πολλά χρόνια. Επίσης θα έχουμε την ευκαιρία να συμμετέχουμε στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ. Η ΑΕΚ κατάφερε να φτάσει στους ομίλους μόνο μια φορά στην ιστορία της. Επιπλέον, φέτος άλλαξε η δομή των προκριματικών και πρέπει να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται για να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό.

Στο τέλος η πίεση είναι καλή, για όσο υπάρχει πάθος, τότε είναι θετική και ο σύλλογος κάνει σωστά πράγματα. Όλοι γύρω από το ποδόσφαιρο πρέπει να είναι συνηθισμένοι να ζουν με αυτή την πίεση. Ελπίζουμε να πάμε καλά.

Όλοι θέλουμε να παίζουμε καλά αλλά πάνω από όλα θέλω το παιχνίδι μας να είναι έντονο. Να είμαστε πρωταγωνιστές, να παίζουμε στο επιθετικό μισό . Αυτό θέλουμε περισσότερο".