ΔΗΛΩΣΕΙΣ Λαρένα-Κάσες: "Δεν έχω δει ξανά κάτι τέτοιο"

Οι Νάτσο Κάσες και Χόρχε Λαρένα μίλησαν στην Marca στο αφιέρωμα που έκανε η ισπανική ιστοσελίδα στην ομάδα της Λάρνακας σχετικά με την παρουσία τόσων πολλών Ισπανών στην ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις των δύο ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ:

Κάσες: “Είχα ολοκληρώσει τον κύκλο μου και έπρεπε να αλλάξω αέρα. Ήθελα να παίξω σε μια ομάδα που κυριαρχούσε σε κάθε παιχνίδι. Η ιδέα του ποδοσφαίρου στην ΑΕΚ είναι παρόμοια με αυτή της Ισπανίας που κέρδισε το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ήθελα να μάθω Αγγλικά αλλά με τόσους πολλούς Ισπανούς παίκτες ήταν δύσκολο. Νομίζω είμαστε μια μοναδική ομάδα στον κόσμο του ποδοσφαίρου: 10 παίκτες, προπονητές και αθλητικός διευθυντής από την Ισπανία”.

Λαρένα: "Ο πρόεδρος λέει ότι δεν έχει δει τόσους πολλούς ανθρώπους ευτυχισμένους. Θα έλεγα ότι το ποδόσφαιρο εδώ που βρήκα είναι το καλύτερο. Οι άνθρωποι με θαυμάζουν και στα 36 μου είχα την ευκαιρία να παίξω στον πρώτο μου τελικό και να τον κερδίσω. Δεν έχω δει κάτι τέτοιο από τότε που έκανα το ντεμπούτο μου με την Λας Πάλμας στην ηλικία των 18 ετών και πήγαμε στην Primera. Είναι σαν να είμαστε σε μια ισπανική ομάδα ... αλλά με πολλούς ξένους".

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ τις δηλώσεις του Ιμανόλ Ιντιάκεθ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ τις δηλώσεις του Άντερ Μουρίγιο