ΘΕΤΙΚΑ σχόλια για την ομάδα του Ιραόλα

Επέστρεψε στην βάση της η ΑΕΚ με τους ποδοσφαιριστές των "κιτρινοπρασίνων" να παίρνουν διήμερο ρεπό από την τεχνική ηγεσία. Ο Άντονι Ιραόλα μετέφερε την ικανοποίηση του για την δουλειά που έγινε από όλους στην Πολωνία.

Ραντεβού στο προπονητικό την Δευτέρα για τους ποδοσφαιριστές, όπου ουσιαστικά θα αρχίσουν να μετρούν αντίστροφα για τον πρώτο Ευρωπαϊκό αγώνα στις 26 Ιουλίου.

Σύμφωνα με τα πρώτα δείγματα που έδειξε η ΑΕΚ, φαίνεται να έχει γίνει αρκετά καλή δουλειά με αποκορύφωμα τον φιλικό αγώνα με την πρωταθλήτρια Ελλάδος, ΑΕΚ Αθηνών. Ο Ισπανός κόουτς είδε αρκετά θετικά στοιχεία αλλά γνωρίζει πως μέσα από την καθημερινή δουλειά, η βελτίωση θα συνεχιστεί.

Πάντως η εμφάνιση των Κυπελλούχων με την ΑΕΚ δεν πέρασε απαρατήρητη από τον τεχνικό της ομάδας, Μαρίνο Ουζουνίδη ο οποίος επαίνεσε τον Ιραόλα για την εικόνα που έβγαλε στο χορτάρι η ομάδα του (κυρίως) στο πρώτο ημίχρονο.

Κολακευτικά λόγια για τον τρόπο παιχνιδιού έγιναν και από Ελλαδίτες δημοσιογράφους οι οποίοι έμειναν εντυπωσιασμένοι από την αγωνιστική συμπεριφορά της Κυπριακής ομάδας.