Ανανεώσεις στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ FUTSAL είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία για επέκταση της συνεργασίας για ακόμη ένα χρόνο με τους φουτσαλιστές Alexei Muntean, Γιώργο Τουμαζή, Κωνσταντίνο Κίτα καθώς και με τον νεαρό Κωνσταντίνο Αποστόλου ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα μας μετά από δύο χρόνια απουσίας. Στο διάστημα αυτό αγωνιζόταν στο Ελληνικό Πρωτάθλημα με την ομάδα του Ερμή Ζωγράφου.

"Ο πολύπειρος Alex ετοιμάζεται να γράψει στο πλούσιο βιογραφικό του ακόμη μια σεζόν με την ομάδα μας, την τρίτη διαδοχική, και αναμένεται οτι με την εμπειρία και το πάθος του θα βοηθήσει τα μέγιστα την ομάδα μας να επιτύχει τους φετινούς της στόχους. Κατά την περσινή χρονιά αγωνίστηκε σε 22 αγώνες και πέτυχε 9 τέρματα.

Ο Τουμαζής, που κατά την περσινή περίοδο σε 21 συμμετοχές πέτυχε ισάριθμα τέρματα και ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας μας, αναμένεται οτι και με την νέα σεζόν θα ματώσει με το πολυβόλο του τα αντίπαλα δίκτυα. Θα είναι ο τρίτος σερί χρόνος παρουσίας του "Tούμα" στην ομάδα μας.

Ο νεαρός Κίτας που άφησε κατά την περσινή χρονιά πολύ καλές εντυπώσεις, φέτος όντας πιο ώριμος, καλείται να ξεδιπλώσει το μπόλικο ταλέντο που διαθέτει και να βοηθήσει την ομάδα μας στην επίτευξη των στόχων της.

Ο Αποστόλου γέννημα θρέμμα Αεκτζής, βλαστάρι των ακαδημιών μας και μέλος της Εθνικής Νέων, επιστρέφει στην ομάδα μας και με τις εμπειρίες που απέκτησε από την παρουσία του Ελληνικό πρωτάθλημα αναμένεται να δώσει ακόμη μια αξιόπιστη επιλογή στον προπονητή μας Κώστα Πολυβίου για την νέα σεζόν.

Όλη η οικογένεια της ΑΕΚ τους εύχεται κάθε επιτυχία".