Ορισμός της παγίδας

Για τρίτη σερί χρονιά η ΑΕΚ φτάνει μέχρι τα πλέι οφς του Europa League. Η κατάληξη τα προηγούμενα χρόνια; Δυστυχώς δεν ήταν η επιθυμητή με τους Λαρνακείς να αποκλείονται από Σλόβαν Λίμπερετς και Βικτόρια Πλζεν.

Στο στρατόπεδο των "κιτρινοπρασίνων" θέλουν να μην τριτώσει το κακό και η Τρένσιν να αποτελεί ευχάριστη ανάμνηση για την παρέα του Ιραόλα. Για να γίνει όμως αυτό θα χρειαστεί μεγαλύτερη προσπάθεια απ΄ ότι έγινε με την Στουρμ Γκρατς έτσι ώστε οι Σλοβάκοι να περιοριστούν εντός συνόρων.

Μια ομάδα που δεν είναι ιδιαίτερα γνωστή αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν είναι επικίνδυνη. Το γεγονός πως στον προηγούμενο γύρο ενώ ήταν το μεγάλο αουτσάιντερ απέκλεισε ΕΥΚΟΛΑ την πρωταθλήτρια Ολλανδίας για το 2016-2017 λέει πολλά...

Η Τρένσιν είναι ομάδα... παγίδα για την ΑΕΚ όπως ήταν και η Σλόβαν Λίμπερετς προ διετίας και η πρόκριση παρέμεινε όνειρο. Όπως φέτος, έτσι και το 2016 οι Λαρνακείς πήραν μια εμφατική πρόκριση επί της Σπάρτακ Μόσχας αλλά προσγειώθηκε ανώμαλα από τους Τσέχους.

Αυτό το γνωρίζει πολύ καλά η παρέα του Ιραόλα και δεν πρόκειται να παρουσιάσουν τα ίδια "σημάδια" των τελευταίων δυο ετών και θέλουν το βράδυ της 30ης Αυγούστου να πανηγυρίσουν την είσοδο στους ομίλους του Europa League.