Μετά από ένα (ευχάριστα) γεμάτο καλοκαίρι η διακοπή ελέω εθνικών ομάδων μοιάζει ιδανική για την ΑΕΚ.
Το συγκρότημα του Αντόνι Ιραόλα, μετά από 6 αγώνες και την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, χρειαζόταν ανάσες προκειμένου να παρουσιαστεί φρέσκο στη δική του πρεμιέρα στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα 2018-19.
Οι κιτρινοπράσινοι θα αντιμετωπίσουν τη Σαλαμίνα το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου (20.00) και θέλουν να κάνουν ποδαρικό με το δεξί στο μαραθώνιο, λίγες μόλις μέρες πριν το πρώτο παιχνίδι για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ απέναντι στη Ζυρίχη (20/9, 22.00).
Από την αναμέτρηση με τη Σαλαμίνα θυμίζουμε θα απέχει σίγουρα ο Απόστολος Γιάννου λόγω τιμωρίας, ενώ καλά εξελίσσεται η αποθεραπεία του Θωμά Ιωάννου.