"Έχουμε σεβασμό για την ΑΕΚ, ξέρουμε για την άνοδο του Κυπριακού ποδοσφαίρου"

Ο προπονητής της Ζυρίχης, Ludovic Magnin και ο ποδοσφαιριστής της ομάδας, Victor Pálsson, μίλησαν στα ΜΜΕ ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με την ΑΕΚ.

Το www.kerkida.net ήταν στο συνεδριακό κέντρο του ΓΣΠ...

Για το τι ξέρει μέχρι τώρα για την ΑΕΚ… “Είδαμε το παιχνίδι εναντίον της Στουρμ Γκρατς. Έχουμε με τον αναγκαίο σεβασμό και ξέρουμε την ΑΕΚ. Είμαστε συνειδητοποιημένοι για την άνοδο του Κυπριακού ποδόσφαίρου μετά και την πρόκριση του Απόλλωνα επί της Βασιλείας”

Για τις φιλοδοξίες τους στον Όμιλο… “Το γκρουπ είναι ισοδύναμο. Θέλουμε να κερδίσουμε θετικά αποτέλεσματα και να διεκδικήσουμε την πρόκριση".

Για το αν ο Assan Ceesay που αποκτήθηκε με 1,8 εκ. από την Λουγκάνο θα παίξει αύριο… "Θα δούμε αύριο…"

Για τα αγωνιστικά νέα… “Τα τελευταία παιχνίδια οι παίκτες μου δεν έβγαλαν εκείνο που μπορούν και έχουν την ευκαιρία σε αυτό το παιχνίδι να ξεφύγουν από τη ρουτίνα του Ελβετικού πρωταθλήματος. Η ΑΕΚ έχει πλεονέκτημα γιατί είχε διάλειμμα στο πρωτάθλημα, έτσι ανάκαμψαν οι τραυματίες και ίσως θα είναι σε καλύτερη κατάσταση”.

Δηλώσεις παραχώρησε και ο Ισλανδός, αμυντικός μέσος της ομάδας, Victor Pálsson… “Είναι κάτι διαφορετικό το Γιουρόπα Λιγκ. Πρόκειται για μια άλλη ατμόσφαιρα που πολλοί στην ομάδα θα ζήσουν για πρώτη φορά. Παίζουμε με μια πολύ καλή ομάδα και είμαστε εδώ για να δείξουμε ότι ανήκουμε σε αυτό το επίπεδο και να κάνουμε το παιχνίδι μας. Ξέρουμε τις δυνάμεις και τις αδυναμίες της ΑΕΚ. Αναμένω ένα συναρπαστικό παιχνίδι αύριο στις 10”.

Για την ΑΕΚ… “Ξέρουμε ότι έχουν Ισπανό προπονητή και πολλούς Ισπανούς παίκτες για αυτό και έχουν στο παιχνίδι τους αυτό το στιλ παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο. Όμως θα έλεγα πως περισσότερο εξαρτάται από εμάς πως θα εξελιχθεί το ματς και το τελικό αποτέλεσμα”

Bet on Alfa, o αγώνας αρχίζει εδώ