Μελέτη και ΑΜΕΣΗ επιστροφή/ΙΔΑΝΙΚΟ με Ομόνοια

Η πρώτη απώλεια στο πρωτάθλημα και η ήττα στο Europa League από την Ζυρίχη, είναι τα δεδομένα αυτή την στιγμή για την ομάδα της ΑΕΚ. Αυτό όμως που έχει σημασία είναι η ομάδα του Άντονι Ιραόλα να αντιδράσει στον επόμενο αγώνα. Πάντοτε έπειτα από μια απώλεια, μια ήττα, η επιστροφή στις νίκες αποκτά μεγαλύτερη σημασία. Πόσο μάλλον όταν αυτή έρχεται απέναντι σ΄έναν μεγάλο αντίπαλο. Επομένως το παιχνίδι με την Ομόνοια στην ΑΡΕΝΑ, αν κερδηθεί θα δώσει πάρα πολλά πράγματα πέραν των τριών βαθμών.

Στις δηλώσεις τους μετά το τέλος του αγώνα με την Ζυρίχη, οι της ΑΕΚ και κυρίως ο προπονητής σημείωσαν σημαντικά πράγματα. Ο Βάσκος, μεταξύ άλλων, υπογράμμισε… “Ξέρουμε τι θα κάνουμε στα αποδυτήρια”. Εικάζουμε πως κύριο μέλημα του Άντονι είναι να αλλάξει το κλίμα μετά από τα τελευταία δύο αποτελέσματα, σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. 

Οι ποδοσφαιριστές καλούνται να αφήσουν πίσω τους τα αποτελέσματα με Σαλαμίνα και Ζυρίχη, να μελετήσουν αυτά που δεν έπρεπε να κάνουν αλλά και να δώσουν έμφαση σ΄αυτά που πρέπει να κάνουν για να πετύχουν τον στόχο τους. 

Είναι επίσης σημαντικό… Η ΑΕΚ αγωνίζεται εντός έδρας και χρειάζεται την στήριξη του κόσμου της. Είναι χιλιοειπωμένο αλλά πάντοτε επίκαιρο… Η δυναμική που δίνει η γεμάτη ΑΡΕΝΑ στους κιτρινοπράσινους είναι τεράστια. Δεν υπάρχει χρόνος για απογοήτευση λοιπόν και στην πλευρά του κόσμου της ομάδας. Όλα αυτά που αναφέρουμε, τα ξέρουν οι ΑΕΚτζήδες, όπως επίσης και ότι η παρουσία τους στο γήπεδο τη Δευτέρα είναι… must.