ΠΡΩΤΗ νίκη για Λεβερκούζεν (βίντεο/φώτος)

Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Βundesliga η επόμενη αντίπαλος της ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League, Λεβερκούζεν κέρδισε 1-0 στην ''Μπάι Αρένα'' την Μάιντζ.

Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για την Μπάγερ Λεβερκούζεν που βρίσκεται στην 15η θέση της κατάταξης. 

Το www.kerkida.net σας μετέφερε LIVE την αναμέτρηση… 

Τέλος αγώνα... 

93' Μεγάλη ευκαιρία για την Μάιντζ για να πετύχει την ισοφάριση και να παγώσει την Μπάι Αρένα.  O Bote Baku  παίρνει μια πάσα ακριβείας στην άκρη της περιοχής και εξαπολύει το σουτ όμως η μπάλα πέρασε εκατοστά πάνω από τα δοκάρια.

90’ Τέσσερα τα λεπτά καθυστερήσεων.

83’ Η Μάιντζ τα δίνει όλα στην επίθεση για να πετύχει την ισοφάριση ενώ η Λεβερκούζεν προσπαθεί να κρατήσει το υπέρ της σκορ.

73' Ελέγχει το παιχνίδι μετά το γκολ η Λεβερκούζεν. 

63' ΓΚΟΛ 1-0 η Λεβερκούζεν με σκόρερ τον Havertz. Μετά από σέντρα του Julian Brandt και έστειλε την μπάλα στα δίκτυα με κοντινή κεφαλιά  στην κάτω αριστερή γωνία.

55’ Καλή ευκαιρία για την Λεβερκούζεν με τον Mitchell Weiser να κάνει μια επικίνδυνη μπαλιά στην περιοχή αλλά η αντίπαλη άμυνα έδιωξε τον κίνδυνο. 

47’ ΓΚΟΛ η Μάιντζ με τον Robin Quaison αλλά ο διαιτητής το ακυρώνει για χέρι του σκόρερ. 

Στατιστικά ημιχρόνου: 64%-36% η κατοχή, 16-2 οι ευκαιρίες, 7-1 τα κόρνερ

Tέλος πρώτου ημιχρόνου 0-0 με την Μπάγερν Λεβερκούζεν να έχει σαφή υπεροχή. 

40' Με πολλές πάσες η Λεβερκούζεν προσπαθεί να βρει το κενό στην άμυνα της Μάιντζ για ν’ ανοίξει το σκορ πριν το ημίχρονο. 

37' Ο Kai Havertz  περνάει μια γρήγορη κάθετη πάσα στον χώρο για τον συμπαίκτη του, ο οποίος παραμονεύει στα όρια του οφσάιντ, αλλά ένας από τους αμυντικούς απομακρύνει τον κίνδυνο. 

19' Φοβερή ευκαιρία για την Λεβερκούζεν. Ο Lucas Alario μετά από σέντρα στην περιοχή πιάνει μια καρφωτή κεφαλιά από το σημείο του πέναλτι όμως η μπάλα φεύγει λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι!

14' Σε φάση διαρκείας ο Julian Brandt  έκανε  το σουτ από το όριο της περιοχής όμως η μπάλα πάει λίγο έξω από το δεξί δοκάρι. Τεράστια ευκαιρία.

6' Ο Mitchell Weiser  από μακρινή απόσταση έκανε το σουτ όμως η μπάλα πέρασε έξω. 

2' Ο Julian Brandt μετά από σέντρα από τα πλάγια και έκανε μια κεφαλιά από κοντά αλλά η μπάλα κόβεται από έναν αμυντικό προ της γραμμής.

Έναρξη αγώνα... 

Λεβερκούζεν: Hradecky, Tah, Bender, L.Bender (72' Volland), Bailey (83' Thelin), Brandt (74' Paulinho), Alario, Wendell, Kohr, Wiser, Havertz

Μάιντζ: Muller, Baku, Bell, Brosinsk, Burkardt, Caricol, Gbamin, Malong, Mateta, Niakhate, Ζtunali