Διπλό με Ακοράν και... τραυματισμούς! (Φώτος)

Πύρρειος νίκη για την ομάδα του Αντόνι Ιραόλα με 2-1 επί του μαχητικού Ερμή. Οι «κιτρινοπράσινοι» άνοιξαν το σκορ με τον Μίκελ Γκονζάλεθ (πρώτο του γκολ) στο 14’ αλλά ο Ερμής με τον Γκουαζίκα έφερε το παιχνίδι στα ίσα στο 41’ και έβαλε δύσκολα στην ΑΕΚ. Το νικητήριο γκολ των φιλοξενουμένων πέτυχε ο Ακοράν στο 66’ μετά από εξαιρετική συνεργασία των Ιωάννου και Τέτε. Προβλήματα τραυματισμών για τον Ιραόλα που είδε τους Κάσες και Τρισκόφσκι να μην ολοκληρώνουν τον αγώνα. Το Kerkida.net ήταν στο N. Papas Group Αμμόχωστος και σας μετέφερε όλα όσα έγιναν.

- Έναρξη στο ματς

- 5' Πρώτη ευκαιρία για την ΑΕΚ με τον Καταλά. Εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα πάει στον Καταλά, αυτός κάνει το σουτ η μπάλα κοντράρει και φεύγει λίγο άουτ.

- 8' Aναγκαστική αλλαγή για την ΑΕΚ με τον Κάσες.

- 14' ΓΚΟΛ για την ΑΕΚ με τον Μίκελ Γκονζάλεθ. Ο Ισπανός μετά από εκτέλεση κόρνερ, κάνει την προβολή και ανοίγει το σκορ.

- 20' Κίτρινη στον Γιάννου.

- 24' Κίτρινη στο Βολκόφ

- 25' Ωραία κίνηση του Τομάς ο οποίος έκανε το σουτ εκτός περιοχής απέκρουσε ο Αραμπατζής.

- 29' Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΚ με τον Τρισκόφσκι. Ο Θωμάς Ιωάννου από αριστερά σέντραρε στη περιοχή, ο Σκοπιανός έπιασε τη κεφαλιά, στα χέρια του Αραμπατζή.

- 34' Πρόβλημα με τον Ιβάν Μαλόν. Από τον πάγκο του Ερμή ετοιμάζουν τον Ντεβέσα. Μέσα ο Ισπανός μέσος, στο δεξί άκρο ο Μάριος Δημητρίου.

- 40' Φάουλ σε καλό σημείο για τον Ερμή. Ο Γκουλόν με δυνατό συρτό σουτ επιχείρησε να νικήσει τον Τόνιο η μπάλα στο τείχος.

- 41' ΓΚΟΛ για τον Ερμή! Ο Γκουαζίκα με κεφαλιά ισοφαρίζει σε 1-1! Από εκτέλεση κόρνερ, ο αμυντικός του Ερμή εκμεταλλεύτηκε τα κενά στην άμυνα και νίκησε τον Τόνιο.

Ημίχρονο

Έναρξη Β' ημιχρόνου

- 51' Πάμε και για 3η αναγκαστική αλλαγή. Ο Μάριος Δημητρίου δεν μπορεί να συνεχίσει...

- 53' Σουτ του Γιάννου, μαζεύει ο Αραμπατζής.

- 55' Πρώτη καλή φάση για τον Ερμή στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Ντεβέσα μέσα από την περιοχή κάνει το σουτ η μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

- 56' Απειλεί ξανά ο Ερμής με τον Ντε Μέλο. Ο Βραζιλιάνος μπήκε από τα αριστερά στη περιοχή έκανε το σουτ στην αγκαλιά του Τόνιο η μπάλα.

- ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ. Ζητάει αλλαγή και ο Τρισκόφσκι. Ο Σκοπιανός έκανε νόημα στον πάγκο πως δεν μπορεί να συνεχίσει. Ο Τέτε στη θέση του Τρισκόφσκι

- 66' ΓΚΟΛ για την ΑΕΚ με τον Ακοράν! Σέντρα του Τέτε, ο Ακοράν από κοντά κάνει το 1-2.

- 76' Ελέγχει τον ρυθμό η ΑΕΚ που ψάχνει ένα τρίτο γκολ,

- 80' Κίτρινη στον Κιπιάνι.

- 82' Σουτ του Μαρτίνιουκ δεν ανησυχεί ο Τόνιο.

Τέσσερα λεπτά καθυστερήσεις στο ματς

90+4 Ακυρώνεται γκολ του Γιάννου.

Τέλος.

Εντεκάδες:

ΕΡΜΗΣ: Αραμπατζής, Γκουλόν, Βολκόφ, Πουτζουρής, Μαρτίνιουκ, Κιπιάνι, Δημητρίου (Κατσιατής 54'), Μαλόν (Ντεβέσα 35'), Φυλακτού, Κουτζίκα, Σίλβα Ντε Μέλο (Ψάλτης 66')

Στον πάγκο: Παπαδόπουλος, Ταραλίδης, Κατσιατή, Μαύρου, Πηλέας, Χριστοδούλου, Πούννας

ΑΕΚ: Τόνιο, Ιγκόρ Σίλβα, Καταλά, Ακοράν, Τομάς (Μοισόφ 87'), Τρισκόφσκι (Τέτε 58'), Χέφελ, Κάσες (Τρουγιόλς 8'), Μικέλ, Ιωάννου, Γιάννου

Στον πάγκο: Χριστοδούλου, Τούμπας, Φακούντο, Ασούμπρε, Κωνσταντίνου, Ρουσιάς

Διαιτητής: Θεουλή Χρυσοβαλάντης
Α' Βοηθός Διαιτητής: Γεωργίου Παύλος
Β' Βοηθός Διαιτητής: Εγγλέζου Νίκος
4ος Διαιτητής: Τράττου Λεόντιος
Παρατηρητής Διαιτησίας: Δημητρίου Ανδρέας

Bet on Alfa, o αγώνας αρχίζει εδώ