Εισιτήρια με Δόξα

Για τα εισιτήρια του αγώνα με την Δόξα ενημερώνει η ΑΕΚ...

Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ανακοινώνει την έναρξη της προπώλησης εισιτηρίων για τον αγώνα της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με αντίπαλο την Δόξα στο ΑΕΚ ARENA, που θα διεξαχθεί το Σάββατο (20/10, 19:00).

Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκίνησε το πρωί από τα Γραφεία του Σωματείου, καθώς και online.

Για τις κερκίδες Γεώργιος Καραπατάκης (Δυτική) και AJK Group (Ανατολική) η τιμή του κανονικού εισιτηρίου ορίστηκε στα 10 ευρώ, του μαθητικού εισιτηρίου στα 5 ευρώ και του παιδικού στο 1 ευρώ. 

Για τις κερκίδες Πετρολίνα (Νότια) και την κερκίδα των φιλοξενουμένων Λάρνακα (Βόρεια) η γενική είσοδος ορίστηκε στα 5 ευρώ και το παιδικό εισιτήριο στο 1 ευρώ. 

Οι είσοδοι και τα ταμεία του γηπέδου θα ανοίξουν μιάμιση ώρα (17:30) πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

Για την έκδοση εισιτήριου απαιτείται η έκδοση Κάρτας Φιλάθλου, καθώς έχει τεθεί σε εφαρμογή η σχετική νομοθεσία και το σύστημα έκδοσης εισιτήριων δεν επιτρέπει την έκδοση εισιτήριου χωρίς την κάρτα φιλάθλου. Καλούνται οι φίλαθλοι όπως εκδώσουν την Κάρτα Φιλάθλου τους και εξασφαλίσουν έγκαιρα τα εισιτήρια τους γιατί θα είναι αδύνατο να εξυπηρετηθούν όλοι λίγο πριν τον αγώνα. Υπενθυμίζεται ότι η Κάρτα Φιλάθλου δεν απαιτείται για φίλαθλους κάτω των  14 ετών.

Αναλυτικά το ωράριο στα Γραφεία του Σωματείου:

Τρίτη-Παρασκευή: 09:00-13:00, 15:00-18:00
Σάββατο: 09:00-14:00