Η... ταλαιπωρημένη ομάδα και το "ξεκούραστο τρίποντο"

Μία από τις πιο… ταλαιπωρημένες ομάδες στο ξεκίνημα της σεζόν, είναι η ΑΕΚ.

Από την μία οι Ευρωπαϊκοί αγώνες και από την άλλη οι τραυματισμοί βασικών ποδοσφαιριστών, έχουν δυσκολέψει το έργο του Αντόνι Ιραόλα και των συνεργατών του.

Η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής μας ήρθε σε ιδανικό σημείο για την ομάδα της Λάρνακας, αφού οι ποδοσφαιριστές ξεκουράστηκαν. Και με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, ο Βάσκος τεχνικός θέλει να βρει ξανά χρόνο… ξεκούρασης για τους παίκτες του. Κάτι το οποίο δεν έχει καταφέρει έως τώρα στο πρωτάθλημα.

Η ΑΕΚ θα υποδεχθεί στην ΑΡΕΝΑ την Δόξα και θα επιδιώξει να πετύχει για πρώτη φορά… ξεκούραστη νίκη. Μια άνετη νίκη, όπως αυτές στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ όταν επικράτησε διαδοχικά της Ντάνταλκ (4-0), της Στουρμ Γκράτς (5-0) και της Τρέντσιν (3-0)!

Σε αντίθεση με τα πιο πάνω, στους τρεις αγώνες πρωταθλήματος έχει δύο νίκες στο… γκολ (1-0 την Ομόνοια και 1-2 τον Ερμή) και μία ισοπαλία (1-1 με την Νέα Σαλαμίνα). Τρία 90λεπτα, 270 αγωνιστικά λεπτά στα οποία οι ποδοσφαιριστές έπαιζαν μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.