ΟΥΤΕ τώρα ο Ιδιάκεθ/Η "κλεψύδρα" αδειάζει (ΔΗΛΩΣΗ)

Νέα ήττα για τη Σαραγόσα του Ιμανόλ Ιδιάκεθ…Το βράδυ της Τετάρτης έχασε με 1-0 εντός έδρας από την Κάντιθ για τον τρίτο γύρο του κυπέλλου και έμεινε εκτός διοργάνωσης.

Η ομάδα του πρώην τεχνικού της ΑΕΚ, έμεινε για 6ο συνεχόμενο ματς μακριά από τη νίκη και πλέον έχει γίνει ακόμη πιο δυσμενή η θέση του Βάσκου προπονητή.

Κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα σημαντική μερίδα οπαδών της Σαραγόσα ζήτησε εκ νέου με συνθήματα την παραίτηση του Ιδιάκεθ.

«Τεχνικό τιμ και παίκτες εξακολουθούν να  υπερασπίζονται μεταξύ τους, αλλά το αντίθετο συμβαίνει στα γραφεία του συλλόγου» σημειώνεται επίσης σε δημοσίευμα στην Ισπανία. Ίσως παρθεί απόφαση για… διαζύγιο πριν τον κυριακάτικο αγώνα με την Τενερίφη. 

«Είμαστε απογοητευμένοι, αλλά πρέπει να σηκωθούμε. Είμαι προβληματισμένος, αλλά θέλω να γυρίσω την κατάσταση», τόνισε μετά το τέλος του αγώνα με την Κάντιθ ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ.

H Σαραγόσα πραγματοποιεί το χειρότερο της ξεκίνημα τα τελευταία έξι χρόνια, καθώς μετά από 9 αγωνιστικές έχει μόλις 10 βαθμούς (σ.σ στην 14η θέση του βαθμολογικού πίνακα στο πρωτάθλημα της Σεγούντα).