ΠΗΡΕ το ντέρμπι και ΠΡΩΤΙΑ η Λουντογκόρετς (φώτος/βίντεο)

Με την ψυχολογία στα ύψη θ’ αντιμετωπίσει η Λουντογκόρετς την ΑΕΚ στο επικείμενο μεταξύ τους παιχνίδι στους ομίλους του Europa League. 

Στο μεγάλο ντέρμπι της Πάρβα Λίγκα  για το πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής η  Λουντόγκορετς επικράτησε εντός έδρας 2-1 της Λέφσκι Σόφιας και… έπιασε κορυφή με 29 βαθμούς. 

Για τους γηπεδούχους στο 35' ο Lukoki άνοιξε το σκορ και στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Wanderson έκανε το 2-0. Το αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 54’ ο Kostov. 

Το www.kerkida.net σας ενημέρωσε για την εξέλιξη της αναμέτρησης στο Ludogorets Arena… 

6' Μεγάλη ευκαιρία για την Λουντογκόρετς με τον Kesheru.

15' Aπαντά στις ευκαιρίες η Λέφσκι με τον Kostov να αστοχεί με σουτ από το ύψος του πέναλτι. 

28' 3-4 οι τελικές προσπαθείες. Ισορροπημένο παιχνίδι σε γενικές γραμμές.  

35' ΓΚΟΛ 1-0 η Λουντογκόρετς ανοίγει το σκορ με τον Lukoki. Ο Natanael έκανε το σουτ, ο Polacek στην προσπάθεια του να μπλοκάρει την μπάλα του ξέφυγε και ο Lukoki από κοντά την έστειλε στα δίκτυα. 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ 

45' ΓΚΟΛ 2-0 η Λουντογκόρετς με σκόρερ τον Wanderson. Μετά από λάθος στο χώρο του κέντρου της ο Keseru βγήκε στην κόντρα και έξοχα βρήκε τον βραζιλιάνο στον κενό χώρο που δεν δυσκολεύτηκε να διπλασιάσει τα γκολ της ομάδας του. 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

Τέλος ημιχρόνου...

54' ΓΚΟΛ 2-1 μειώνει η Λέφσκι με τον Kostov. Μετά από ωραία αντεπίθεση από αριστερά ο Khaly έδωσε παράλληλα στο χώρο του πέναλτι στον Kostov που από κοντά έβαλα ξανά στο παιχνίδι την ομάδα της Σόφιας. 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

63' Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τη Λέφσκι για την ισοφάριση... ο Reisch βρήκε τον Cabral στα αριστερά και ο Ολλανδός στον Oberert στην περιοχή αλλά το σουτ του πέρασε λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι. 

75' Kρατάει το υπέρ της προβάδισμα η Λουντογκόρετς. 

88' Πλέον με καλά οργανωμένη άμυνα η Λουντογκόρετς αρκείται στο να κρατήσει πίσω και να βγαίνει μπροστά μόνο με κόντρα αντεπιθέσεις. 

Τέλος αγώνα... 

Λέφσκι Σόφιας: Polacek, Belmonte, Cabral, Cvetkovic, Eyjolfsson, Goranov, Jablonsky, Kostov, Mariani, Obertan, Khaly 

Λουντόγκορετς: Renan, Campanharo, Cicinhο, Dyakov, Keseru, Lukoki, Marcelinho, Moti, Natanael, Nedyalkov, Wanderson