ΤΡΙΣΚΟ: "Μας έλειψε μόνο το γκολ στο ξεκίνημα"

Ο Ιβάν Τρισκόφσκι μίλησε στην Cytavision μετά το παιχνίδι με τη Λουντογκόρετς...

Αρχικά: "Ήταν κρίμα που δεν σκοράραμε στην αρχή, ξεκινήσαμε πολύ καλά. Ξέραμε ότι ο αντίπαλος ξεκινάει πολύ δυνατά τους αγώνες του έτσι... επιτεθήκαμε στον δικό τους τρόπο παιχνιδιού. Ήταν επιτυχημένο εκτός του ότι δεν σκοράραμε. Ήταν ένα παιχνίδι που και οι δυο ομάδες έπρεπε να κερδίσουν. Ήταν ανοικτό, με ευκαιρίες αλλά στο τέλος πιστεύω ότι η ισοπαλία είναι πολύ δίκαιη".

Για το πλάνο του Ιραόλα να σκοράρουν πρώτοι και πως νιώθουν που δεν τα κατάφεραν παρά τις ευκαιρίες: "Αυτός ήταν ο στόχος μας, το κάναμε πολύ καλά. Νιώθουμε λίγο απογοητευμένοι γιατί είχαμε τις ευκαιρίες, μας έλειψε μόνο το γκολ. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Μετά υποφέραμε λίγο, είναι πολύ καλή ομάδα και το έδειξε ξανά"

Αν είναι ικανοποιημένος από την προσπάθεια της ΑΕΚ σε αυτά τα τέσσερα παιχνίδια: "Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την προσπάθεια. Όλοι οι παίκτες κάνουμε πολύ καλή δουλειά από τα προκριματικά. Στόχος ήταν να προκριθούμε στους ομίλους και τα καταφέραμε. Εδώ αντιμετωπίζουμε πολύ καλούς αντιπάλους, είναι εντελώς διαφορετικό επίπεδο. Μέχρι τώρα δείξαμε μια καλή εικόνα. Μας έμειναν δυο παιχνίδια, δεν έχουμε ελπίδες αλλά θα τα παλέψουμε για να τα κερδίσουμε και τα δυο".

Μαζί μας η Bet On Alfa και το University of Nicosia!