ΙΡΑΟΛΑ: "Το καλύτερο 45λεπτο μας στην Ευρώπη" (Τι είπε για Μοϊσόφ)

Στην διάσκεψη Τύπου του αγώνα με την Λουντογκόρετς, ο προπονητής της ΑΕΚ Αντόνι Ιραόλα ανέφερε...

Προφανώς μετά το σημερινό αποτέλεσμα χάθηκαν οι ελπίδες μας για να συνεχίσουμε στο Γιουρόπα Λιγκ, αλλά είμαι χαρούμενος όμως για τη εμφάνιση μας. Δεν ήμασταν προσεκτικοί στην τελική

Είμαι χαρούμενος για της εμφάνισης της ομάδας μου σε αυτά τα 4 παιχνίδια, ήμασταν καλοί και ανταγωνιστικοί.

Χρειαζόμασταν όμως κάτι έξτρα που δεν είχαμε. Το πρώτο ημίχρονο σήμερα ήταν το καλύτερο 45λεπτο της ομάδας μου στην Ευρώπη. Είναι δύσκολο να το λες όταν δεν σκοράρεις όμως είχαμε καλές ευκαιρίες και είχαμε αντιμετωπίσουμε ένα πολύ καλό αντίπαλο

Για τον Μοϊσόφ: Ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις και έπρεπε να μείνει εκτός. Προερχόταν από τραυματισμό και ένιωσε ξανά ενοχλήσεις.

Είναι δύσκολο να αγωνίζεσαι Πέμπτη και Κυριακή, ειδικά όταν παίζεις πρώτα εκτός έδρας. Είχαμε κάτι αντίστοιχο με τον Ερμή όπου ήμασταν αρκετά κουρασμένοι.

Με την Αλκή θα είναι δύσκολο, θα είμαστε κουρασμένοι αλλά θα κάνουμε αλλαγές.

Νωρίτερα ο Ιραόλα μίλησε στην κάμερα της Cytavision.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του Βάσκου κόουτς:

Καλό παιχνίδι και ένας βαθμός...

"Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την εμφάνιση μας. Είχαμε τις ευκαιρίες, τις προϋποθέσεις για αντεπιθέσεις. Είμαι πολύ χαρούμενος για την καλή εμφάνιση των ποδοσφαιριστών μου".

Για την επιλογή του Φακούντo Γκαρσία και το πλάνο που επέλεξε...

"Έπαιξε πολύ καλά. Μας βοήθησε πολύ ο Φακούντο. Έδωσα σε μερικούς ποδοσφαιριστές την ευκαιρία και είμαι χαρούμενος που είχαν καλή απόδοση. Έπρεπε να ξεκουράσουμε ορισμένους παίκτες που παίζουν συνεχώς. Το πλάνο μας βγήκε και είμαι πολύ ικανοποιημένος".

Μαζί μας η Bet On Alfa και το University of Nicosia!