Το πιο κρίσιμο Ευρωπαϊκό ραντεβού (είσοδος €5)

Κρίσιμο παιχνίδι για την Πετρολίνα ΑΕΚ αύριο στις 19:00 κόντρα στην Tsmoki-Minsk και οι καλαθοσφαιριστές ζητάνε την στήριξη του κόσμου. Το δελτίο τύπου αναφέρει...

H ώρα για το πιο κρίσιμο, μέχρι το επόμενο, Ευρωπαϊκό ραντεβού πλησιάζει για την Πετρολίνα ΑΕΚ, με την ομάδα μας να υποδέχεται την Tsmoki-Minsk, για την 6η και τελευταία αγωνιστική του Β' Ομίλου του FIBA Europe Cup (Τετάρτη 21/11, 19:00).

Με νίκη η ομάδα μας θα μπορέσει να πετύχει την μεγάλη υπέρβαση και να εξασφαλίσει το εισιτήριο της πρόκρισης για την φάση των 16 της Ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Στην βαθμολογία του Β' Ομίλου υπάρχει τριπλή ισοβαθμία στους 8 βαθμούς για την ομάδα μας, την Tsmoki-Minsk και στην Balkan BC, ενώ η Belfius Mons-Hainaut βρίσκεται στους 6 βαθμούς. Στο άλλο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής η Belfius Mons-Hainaut υποδέχεται την Balkan BC.

Η πρόκριση περνάει από το Κίτιον και οι καλαθοσφαιριστές μας ζητούν από τον κόσμο να παρευρεθεί μαζικά και να τους βοηθήσει στο δύσκολο έργο τους.

Η γενική είσοδος ορίστηκε στα 5 ευρώ. Εισιτήρια θα πωλούνται στα ταμεία του γηπέδου.

Iσχύει κανονικά η Κάρτα Φιλάθλου. Η έκδοση της Κάρτας Φιλάθλου μπορεί να γίνει από το Κέντρο Εξυπηρέτησης Κάρτας Φιλάθλου στα Γραφεία του Σωματείου (Τρίτη, Τετάρτη: 09:00-13:00, 15:00-18:00), αλλά και στο AEK ARENA μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα.