Heiko Herrlich: "Έδειξε αρκετές ικανότητες η ΑΕΚ"

Ολοκληρώθηκε η διάσκεψη του προπονητή της Λεβερκούζεν, Heiko Herrlich ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ. Το www.kerkida.net ήταν στην αίθουσα διασκέψεων του ΓΣΠ. Διαβάστε όσα ειπώθηκαν... 

Αρχική τοποθέτηση του προπονητή… “Αφήσαμε μερικούς παίκτες εκτός και δώσαμε την ευκαιρία σε αρκετούς παίκτες να παίξουν αύριο. Δεν θα έχουμε τους αυτοματισμούς που είμαστε συνηθισμένοι να έχουμε όμως θα δώσουμε ότι καλύτερο μπορούμε”.

Νιώθετε ότι παίρνετε κάποιο ρίσκο με αυτό το rotation, που θα κοστίσει την πρώτη θέση; “Η ΑΕΚ έδειξε ότι έχει αρκετές ικανότητες στο γήπεδο της όμως εμείς πιστεύουμε ότι μπορούμε να πάρουμε την πρώτη θέση”.

Για την κατάσταση της ΑΕΚ τη δεδομένη στιγμή… “Όπως πληροφορούμαστε από τον Τύπο είναι μια ομάδα που θέλει μετά από δύο ήττες να ανακάμψει. Σίγουρα θέλουν να πάρουν θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην ομάδα μας”.

Παρών στη διάσκεψη και ο μεσοαμυντικός της ομάδας Julian Baumgartlinger που ανέφερε… “Παρόλο που οι παίκτες που θα αγωνιστούμε αύριο δεν έχουμε παίξει μαζί θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για τη νίκη”.

Μαζί μας η Bet On Alfa και το University of Nicosia!