ΙΡΑΟΛΑ: "Χάσαμε την συγκέντρωση μας και ξέφυγε το σκορ"

Διαβάστε τι δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΚ, Αντόνι Ιραόλα στην κάμερα της Cytavision μετά το τέλος του αγώνα με την Λεβερκούζεν.

Αναλυτικά:

Το αρχικό του σχόλιο

Δεν ξεκινήσαμε ακριβώς όπως θέλαμε. Προηγηθήκαμε αλλά δεχθήκαμε ένα γρήγορο γκολ. Ήταν το σημείο κλειδί η άμεση ισοφάριση. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε κάποιες ευκαιρίες αλλά στο τρίτο γκολ όλα τέλειωσαν. Είμαστε ευχαριστημένοι με την παρουσία μας αλλά όχι με το σημερινό αποτέλεσμα. Θέλουμε να βάζουμε δύσκολα σε τέτοιους αντίπαλους.

Για τον αγώνα της Δευτέρας…

Γνωρίζουμε τον επόμενο αντίπαλο. Ξέρουμε τις δυνατότητες του ιδίως στην έδρα του. Εμείς πάμε για την νίκη. Αυτός είναι ο στόχος μας.

Αναλυτικά τι δήλωσε ο Ισπανός προπονητής στην διάσκεψη τύπου στο ΓΣΠ (Η ιστοσελίδα μας www.kerkida.net ήταν εκεί):

- "Είμαι απογοητευμένος από το αποτέλεσμα. Μπορούσαμε να κάναμε κάποια καλύτερα πράγματα στον αγώνα. Προηγηθήκαμε αλλά ισοφαριστήκαμε αμέσως. Δεχθήκαμε και το 2ο γκολ λίγο πριν το ημίχρονο."

- "Χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία με τον Γιάννου στο 2ο ημίχρονο. Μετά από αυτή την ευκαιρία χάσαμε την συγκέντρωση μας και σ' έτσι επίπεδο όταν χάνεις την συγκέντρωση σου έστω και λίγο το σκορ μπορεί να ξεφύγει όπως έγινε και σήμερα".

Μαζί μας η Bet On Alfa και το University of Nicosia!