ΓΙΑΝΝΟΥ: ''Να κάνουμε ένα restart''

Διαβάστε τι δήλωσε στην κάμερα της Cytavision μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στην Λεβερκούζεν και δη με το τέλος του Eευρωπαϊκού οδοιπορικού ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Απόστολος Γιάννου. 

Για το αν τα πράγματα ήταν διαφορετικά στην έκβαση του αγώνα αν γινόταν το 2-2 στη δική του χαμένη ευκαιρία αρχές του δευτέρου ημιχρόνου είπε: 

''Ίσως να ήταν μεγάλη ευκαιρία αλλά δεν μπορούμε να το ξέρουμε αυτό. Η Λεβερκούζεν ήταν μια πολύ καλή ομάδα. Θέλαμε να τελειώσουμε το Europa League με ένα πιο θετικό αποτέλεσμα και εμφάνιση. Είναι δύσκολες για μας οι τελευταίες δέκα μέρες αλλά πρέπει από Δευτέρα να κάνουμε ένα restart για να ξεκινήσουμε να παίζουμε όπως πρέπει και να παίρνουμε τους βαθμούς''. 

Για τις εντυπώσεις που του αφήνει η ολοκλήρωση της παρουσίας στο Europa League είπε: 

''Για μας ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Ευχαριστηθήκαμε πάρα πολύ αυτή την διοργάνωση. Είναι μια διοργάνωση που δεν μπορούν πολλές ομάδες να συμμετέχουν. Ελπίζω να τα καταφέρουμε και του χρόνου ώστε χρόνο με το χρόνο να γινόμαστε καλύτεροι. Ίσως του χρόνου να είμαστε πιο έτοιμοι και να κάνουμε κάτι καλύτερο''.

Για το αν η ΑΕΚ πλέον με την στροφή στο εγχώριο πρωτάθλημα έχει ως στόχο το πρωτάθλημα είπε:

''Εννοείται δεν χάθηκε τίποτα. Όπως είπα είναι μια κακή περίοδος. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, όπως ήταν και σήμερα.  Να ξεχάσουμε τα αρνητικά αποτελέσματα και να πάμε δυνατά στη δύσκολη συνέχεια''. 

Μαζί μας η Bet On Alfa και το University of Nicosia!