"Χρειαζόμαστε τη νίκη, όλοι να δώσουν το καλύτερο" (βίντεο)

Συνέχεια στις εντός έδρας αναμετρήσεις για την AEK που αντιμετωπίζει τον Ερμή για την 16η αγωνιστική (Κυριακή 13/01, 18:00). Ο Andoni Iraola και ο Facundo Garcia έκαναν δηλώσεις για το παιχνίδι.

ΙΡΑΟΛΑ: «O στόχος μας είναι να πάρουμε την νίκη στο παιχνίδι με τον Ερμή, χρειαζόμαστε να πάρουμε αυτή την νίκη. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι γιατί δεν θα είναι εύκολο. Πρέπει όλοι οι ποδοσφαιριστές να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό. Έχουμε κάποιες απουσίες και έχουν προστεθεί σε αυτές που είχαμε από το παιχνίδι με τον Απόλλωνα ο Acoran λόγω τιμωρίας και ο Igor λόγω τραυματισμού. Χρειαζόμαστε όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές να οδηγήσουν την ομάδα, να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, να έχουν καλή απόδοση, για να πάρουμε την νίκη».

ΓΚΑΡΣΙΑ: «Έχουμε εντός έδρας αποστολή με αντίπαλο τον Ερμή. Είναι ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι. Χρειαζόμαστε τους τρεις βαθμούς της νίκης μετά από αρκετό καιρό. Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Χρειαζόμαστε επίσης την βοήθεια από τον κόσμο μας».