ΔΗΛΩΣΕΙΣ/ΦΩΤΟΣ από την παρουσίαση του ΙΝΤΙΑΚΕΘ

Η ΑΕΚ παρουσιάσε και επίσημα τον νέο προπονητή της, Ιμανόλ Ιντιακέθ. Το www.kerkida.net ήταν στην ΑΡΕΝΑ. 

Όλα όσα έγιναν στην "Αρένα":

- Ο Ιμανόλ Ιντιακέθ μαζί με τον Τεχνικό Διευθυντή της ΑΕΚ, Άντερ Μουρίγιο εισέρχονται στις εγκαταστάσεις της Αρένας.

- Με το κασκόλ της ΑΕΚ ο Ιντιακέθ

- Αρχίζει η παρουσίαση

Ακολούθησαν δηλώσεις...

(Ερώτηση) Περιμένατε να επιστρέψετε τόσο γρήγορα;

"Για να είμαι ειλικρινής δεν το περίμενα γιατί η ΑΕΚ είχε προπονητή που του έχω απόλυτο σεβασμό. Όλα έγιναν γρήγορα. Με πήρε ο Μουρίγιο και μου είπε να επιστρέψω στην ομάδα. Η ΑΕΚ είναι στην καρδιά μου και γι΄ αυτό είπα το ναι"

(Ερώτηση) Είδατε τα προηγούμενα παιχνίδια; Τι δεν πήγε καλά στα άσχημα αποτελέσματα;

"Έχω παρακολουθήσει παιχνίδια της ομάδας. Έχουμε ένα πάρα πολύ καλό ρόστερ. Επηρέασαν οι τραυματισμοί. Δουλεύουμε για να επανέλθουν κάποιοι παίκτες. Οι τραυματισμοί είναι μέρος του παιχνιδιού, ήταν φυσιολογικό να υπάρχουν κάποιοι τραυματισμοί. Όλοι μαζί δουλεύουμε για να τα ξεπεράσουμε. Μπορούμε να πάρουμε ακόμα κάποιους παίκτες στη μεταγραφική."

(Ερώτηση) Πως είναι να δουλεύεις με τον Μουρίγιο σε διαφορετικούς ρόλους;

"Είναι μια καλή εμπειρία για μένα. Θέλω να έχουμε μια καλή συνεργασία. Γνωρίζαμε πως ο Άντερ θα έπαιρνε την θέση του Τεχνικού Διευθυντή από τα τέλη της περασμένης σεζόν. Είμαστε και οι δυο επαγγελματίες και δουλεύουμε σκληρά για τον ίδιο στόχο να φέρουμε πίσω τα χαμόγελα στην ομάδα, αρχής γενομένης από την Δευτέρα."

(Ερώτηση σε Μουρίγιο) Γιατί τον Ιμανόλ Ιντιακέθ; 

"Επιλέξαμε τον Ιμανόλ γιατί ξέρει την ομάδα και τους περισσότερους ποδοσφαιριστές. Μπορεί να εφαρμόσει πιο εύκολα αυτά που θέλει έτσι ώστε να επιστρέψουμε στις επιτυχίες. Είναι ένας προπονητής που έχει πετύχει πολλά στην ΑΕΚ."