ΑΕΚ: Απαράδεκτη εμφάνιση...

Ως απαράδεκτη χαρακτηρίζει την εμφάνιση της ΑΕΚ απέναντι στον Αραράτ η επίσημη ιστοσελίδα των ¨κιτρινοπρασίνων".

Διαβάστε την ανάλυση του αγώνα...

Απαράδεκτη εμφάνιση και απρόσμενες απώλειες για την ομάδα μας, η οποία εξήλθε ισόπαλη 3-3 με την ομάδα του Αραρατ σε αγώνα που έγινε χθες βράδυ στο Κίτιον.
 
Υποτονική σχεδόν σε όλο τον αγώνα η ομάδα μας που οτι έδωσε πήρε απο τον αγώνα.
 
Ο Αραράτ μπήκε καλύτερα στον αγώνα και με δύο γρήγορα γκολ από τους Ρέις και Πλατύ στο 3' και στο 5' αντίστοιχα, πήρε προβάδισμα δύο γκολ.
 
Η απάντηση ήταν άμεση για την ομάδα μας αφού ο Μπρούνο Γκόμες με δύο πανομοιότυπα γκολ μέσα σε δύο λεπτά έφερε το ματς στα ίσα.
 
Με την ψυχολογία υπέρ της, η ομάδα μας συνέχισε να πιέζει για την ολική ανατροπή, πράγμα που κατάφερε με τον Τουμαζή στο 18' να κάνει το 3-2 με σουτ απο το ύψος της περιοχής.Το 3-2 παρέμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.
 
Στο δεύτερο μέρος η ομάδα μας δεν μπήκε ποτέ στο παρκέ και αρκέστηκε σε παθητικό ρόλο. Το 3-2 παρέμενε με την ομάδα μας να μην μπορεί να δημιουργήσει ευκαιρίες για να σκοράρει ούτως ώστε να διευρύνει το προβάδισμα της.
 
Με την διαφορά στο ένα γκόλ ο Αραρατ πίεσε στα τελευταία στάδια του αγώνα για την ισοφάριση, στην οποία και πέτυχε μόλις 1.40' πριν το τέλος με τον Τσίτσιο.
 
Δίκαιο χαρακτηρίζεται το αποτέλεσμα, με την ομάδα μας να καλείται να συνέλθει και να επανέλθει στις επιτυχίες.
 
ΑΕΚ Λάρνακας (Κ.Πολυβίου): M. Xριστοφόρου (τφ), Ν. Λακούφης, Λ. Φεϊτόζα, Γκ. Σοροκάπα, Μ. Γκόμες
Χ. Χριστοφή (τφ), Λ. Βασιλείου (αρχ.), Γ. Τουμαζής, Κ. Κίτας