Καθαρή νίκη επί του Απόλλωνα

«ΚΙΤΙΟΝ»: ΤΕΧΝΟΟΙΚΙΑ ΑΕΚ – ΑΠΟΛΛΩΝ 3-0 (26-24, 25-19, 25-20)

Ξανά στη δεύτερη θέση με 27 βαθμούς – έξι πίσω από την πρωτοπόρο Ανόρθωση βρίσκεται η Τεχνοοικία ΑΕΚ μετά τη νίκη της σε εξ αναβολής αγώνα για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Γυναικών επί του Απόλλωνα στο «Κίτιον» με 3-0 σετ. Ο Απόλλων που άρεσε πολύ στο πρώτο σετ έμεινε στην 5η θέση, ενώ υπολείπονται δυο αγώνες για την ολοκλήρωση της ρέγκιουλαρ σίζον.

Πραγματικό ντέρμπι ήταν το πρώτο σετ όπου οι δυο ομάδες τα έδωσαν όλα. Τα κορίτσια του Αλ. Πέτροβιτς φάνηκαν πιο τυχερά και ψύχραιμα κερδίζοντας με 26-24 γράφοντας ταυτοχρόνως το 1-0 στα σετ.

Οι «κιτρινοπράσινες» επέβαλαν τον ρυθμό τους στο δεύτερο σετ και κατάφεραν να κερδίσουν 25-19 αυξάνοντας το προβάδισμά τους σε 2-0 σετ.

Η Τεχνοοικία ΑΕΚ έλεγξε την κατάσταση και στο τρίτο σετ κερδίζοντας με 25-20, αλλά και τον αγώνα με 3-0 σετ.

ΤΕΧΝΟΟΙΚΙΑ ΑΕΚ (ΑΛ. ΠΕΤΡΟΒΙΤΣ): Ιορδάνους, Γκόγκιτς, Στρίμερ, Νικ. Στυλιανού, Λοβ, Ειρ. Ιωάννου – Λίμπερο: Μοσφιλιώτη. – Αλλαγές: Αιμ. Δημητρίου, Στ. Ιωάννου.

ΑΠΟΛΛΩΝ (Μ. ΠΑΝΑΓΙΔΗΣ): Αγκουέρο, Δ. Σιμανόφσκι, Ιωαννίδου, Πέρεζ, Μανίταρου, Καριόκα – Λίμπερο: Ζακχαίου. – Αλλαγές: Κέστα, Ι. Σιμανόφσκι.