ΙΝΤΙΑΚΕΘ: "Tεράστια πρόκληση με ΑΠΟΕΛ"/ΓΙΑΝΝΟΥ: "Θέλουμε τη νίκη"

Το μεσημέρι της Πέμπτης πραγματοποιήθηκε η διάσκεψη Τύπου της ΑΕΚ ενόψει του ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ. Τους παίκτες εκπροσώπησε ο Απόστολος Γιάννου, οποίος μίλησε πρώτος.

Το kerkida.net ήταν στην αίθουσα διασκέψεων της «Αρένα» και σας μετέφερε ζωντανά τις δηλώσεις....

Απόστολος Γιάννου

"Ένα πολύ δύσκολο ματς. Πάμε για τη νίκη, για τους τρεις βαθμούς. Αυτό θέλουμε. Να συνεχίσουμε το σερί μας και βήμα-βήμα να ανεβούμε πιο ψηλά".

Για τη θέση του: "Μου αρέσει να παίζω σαν κρυφός κυνηγός. Μου ταιριάζει να κινούμε σαν ελεύθερος".

Για τον αντίπαλο: "Οπως αγωνιστει θα δούμε τις αδυναμίες του. Στα πόδια μας να κάνουμε ένα σοβαρό παιχνίδι. Το στυλ μας δεν θα αλλάξει".

Ιμανόλ Ιντιάκεθ

"Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι. Είναι πρώτοι και για μας είναι μεγάλη πρόκληση. Θα είναι δύσκολο αλλά πάμε για τη νίκη. Είμαστε σε καλή φάση και μπορούμε. Έχουμε τις ελπίδες μας, πάμε για τους τρεις βαθμούς. Θέλουμε μια καλή εμφάνιση"

Είναι ένα κίνητρο για σας; "Είναι υψηλό το κίνητρο γενικά. Ένα παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ πάντα είναι μεγάλο το κίνητρο. Έχουν έξι συνεχόμενα πρωταθλήματα είναι τεράστια πρόκληση. Θα είναι δύσκολο αλλά έχουμε αυτοπεποίθηση, είμαστε καλά και πάμε να νικήσουμε. Πρέπει όμως να είμαστε σχεδόν τέλειοι για να τα καταφέρουμε".

Για τα αγωνιστικά και τον Σάστρε: "Ο Σάστρε είναι καλά. Μπήκε με την ομάδα. Είναι μια επιλογή για μας. Είναι σε καλό δρόμο. Θα μιλήσω μαζί του αύριο και θα αποφασίσω τι θα γίνει".