ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: ''Αφήνει πικρή γεύση... / Μπλακ-άουτ δύο λεπτών''

Διαβάστε τι δήλωσε στην κάμερα της Cytavision μετά το ντέρμπι κόντρα στο ΑΠΟΕΛ ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ Κυριάκος Δημητρίου. 

''Αφήνει εντελώς πικρή γεύση... Από την στιγμή που προηγηθήκαμε δύο φορές  και δεν μπορέσαμε να φύγουμε με το τρίποντο αντιλαμβάνεστε ότι δεν μπορεί από το να σε διακατέχει το αίσθημα της απογοήτευσης. Χωρίζοντας το παιχνίδι σε δύο κομμάτια, στο πρώτο δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε και δεν ανταποκριθήκαμε αφού θα μπορούσε να βρεθούμε πίσω στο σκορ. Στο δεύτερο η εικόνα μας ήταν εντελώς διαφορετική, πετύχαμε δύο γκολ με τον Τρίσκο. Από κει και πέρα διαχειριστήκαμε το παιχνίδι. Ήρθε το 83ο λεπτό που έφερε ένα μπλακ-άουτ δύο λεπτών το οποίο δεν έπρεπε να συμβεί. Συνέβηκε όμως και μας στερεί τη δυνατότητα να πανηγυρίσουμε το τρίποντο. Κρατάμε τα θετικά που παρουσιάσαμε. Δείξαμε κάποιες επιθετικές αρετές στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθώντας να πάρουμε το τρίποντο ακόμη και στα τελευταία λεπτά. Επαναλαμβάνω όμως ότι αυτό δεν έπρεπε να συμβεί. Συνεχίζουμε, πλέον βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι με την ΕΝΠ". 

Για το αν η ΑΕΚ προλαβαίνει να μπει σφήνα στην πρώτη 3άδα της βαθμολογίας είπε: ''Αν συνεχίζουμε με αυτό το ρυθμό και παίρνουμε τα παιχνίδια γιατί όχι. Το δείξαμε και σήμερα και με την ΑΕΛ και με τον Απόλλωνα. Υπάρχει μια απόσταση αλλά πρέπει να βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι''.

Bet on Alfa, o αγώνας αρχίζει εδώ