ΤΡΙΣΚΟ: "Πάντα υπάρχουν συναισθήματα/Με Ιμανόλ... ταιριάζουμε και συνεχίζουμε"

Ο Ιβάν Τρισκόφκσι μίλησε στα ΜΜΕ μετά το 2-2 με το ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ.

Ο Σκοπιανός επιθετικός που πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του σχολίασε το ντέρμπι, τα πρώτα του γκολ κόντρα στο ΑΠΟΕΛ με το οποίο έζησε μεγάλες στιγμές στο παρελθόν ενώ αναφέρθηκε στη θετική επίδραση που είχε η επιστροφή του Ιντιάκεθ στην ΑΕΚ.

Για τη γεύση που αφήνει η ισοπαλία... “Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα. Το να έχουμε το 2-0 μέχρι τα τελευταία λεπτά, κόντρα στο ΑΠΟΕΛ είναι μεγάλο, δεν είναι καθόλου εύκολο. Το ΑΠΟΕΛ είναι ΑΠΟΕΛ. Αν δεν είσαι συγκεντρωμένος μέχρι τα τελευταία λεπτά όλα μπορούν να συμβούν.  Πρέπει να είμαστε περήφανοι για τον τρόπο που παίξαμε. Στο τέλος το αποτέλεσμα δεν είναι ούτε γλυκό, ούτε πικρό,  είναι κάτι ανάμεσα. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο και αξίζουν όλοι συγχαρητήρια για την προσπάθεια”.

Για τα πρώτα γκολ του κόντρα στο ΑΠΟΕΛ… “Πάντα υπάρχουν συναισθήματα. Είναι το συναίσθημα ότι ήμουν μέλος αυτής της ομάδας και πέρασα μια φανταστική περίοδο εδώ. Είμαι όμως επαγγελματίας και παίζω για την ΑΕΚ, και θα δίνω κόντρα σε οποιαδήποτε ομάδα τον καλύτερο μου εαυτό. Αυτός είναι ο στόχος μου. Δεν υπάρχουν άσχημα συναισθήματα για κανένα. Θα παίζω καλά και θα σκοράρω κόντρα σε κάθε αντίπαλο. Ήταν μεγάλες στιγμές για μένα όμως δεν καταφέραμε να κερδίσουμε και αυτό μας λυπεί στο τέλος της μέρας”.

Για το αν χάθηκε μια μεγάλη ευκαιρία... "Αν καταφέρναμε να κερδίσουμε θα ήταν τρεις φανταστικοί βαθμοί για εμάς εδώ. Θα κάναμε μεγάλη πρόοδο στο βαθμολογικό πίνακα. Το επόμενο παιχνίδι είναι με το Παραλίμνι και δεν είναι εύκολο, όμως στην έδρα μας πάμε πάντα για το τρίποντο. Ακόμα κι έτσι ο ένας βαθμός που πήραμε σήμερα είναι σημαντικός, γιατί δεν είναι εύκολο να το καταφέρεις σε αυτή την έδρα. Συνεχίζουμε για να εκπληρώσουμε τους στόχους μας".

Για το τι άλλαξε με την επιστροφή του Ιντιάκεθ... "Προσωπικά άλλαξε τη θέση μου και πλέον παίζω στράικερ. Παίζω στην κορυφή. Είναι διαφορετικό, μου ταιριάζει περισσότερο και νιώθω καλύτερα. Όμως είναι ομαδική δουλειά κι αν ο καθένας μας δεν κάνει τη δουλειά του-είτε εγώ, είτε κάποιος άλλος-δεν είναι εύκολο να μπει γκολ. Ο Ιντιάκεθ μας ξέρει καλά αφού ήταν μαζί μας 6-7 μήνες πριν. Είναι Κυπελλούχος, ξέρει τη νοοτροπία, και ξέρει το 95% από εμάς. Και εμείς τον ξέρουμε, η χημεία είναι εκεί. Απλά ταιριάζουμε μαζί και συνεχίζουμε απ΄εκεί που σταματήσαμε"

Bet on Alfa, o αγώνας αρχίζει εδώ