ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: "Ο τρόπος που ήρθε η νίκη δίνει μεγαλύτερη αξία"

Διαβάστε όσα δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ Κυριάκος Δημητρίου στην κάμερα της Cytavision μετά την νίκη της ομάδας του επί του ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Αρχικά...

“Ο τρόπος που ήρθε η νίκη, με 10 ποδοσφαιριστές στο τελευταίο ημίωρο, είναι κάτι που του δίνει μεγαλύτερη αξία. Και για τον αντίπαλο μας που είχαμε απέναντι μας σήμερα. Έγινε μια υπερπροσπάθεια και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Πάνω από εκεί δεν ξεκινήσαμε  καλά στο δεύτερο ημίχρονο, μείναμε και με παίκτη λιγότερο… αυτά είναι τα παιχνίδια της μπάλας, πετύχαμε το γκολ. Είχαμε και την  τύχη μαζί μας στην τελευταία φάση με το δοκάρι. Αξίζουν πάρα πολλά “Μπράβο” για την υπερσπορπάθεια από όλα τα παιδιά, από όλους όσους αγωνίστηκαν και από τον κόσμο που μας στήριξε, κρατάμε αυτή την υπερπροσπάθεια, το γεγονός ότι σε όλα τα ντέρμπι παρουσιάζουμε αυτή την εικόνα, αυτή την αποτελεσματικότητα και συνεχίζουμε. Ο επόμενος μας στόχος το παιχνίδι με την Νέα Σαλαμίνα, μετά το Πάσχα"

Για το αν έχουν στόχο την δεύτερη θέση...

“Το ευτυχημα για εμάς είναι ότι κοιτάζοντας τα πεπραγμένα της αγωνιστικής είναι ότι καθαρίσαμε ουσιαστικά από την τρίτη θέση. Εμάς ο στόχος μας είναι το επόμενο παιχνίδι με την Νέα Σαλαμίνα, αν μας δοθεί η δυνατότητα να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο στα εναπομείναντα παιχνίδια. Αν δει κανείς τα παιχνίδια από την αρχή των Play off και όλη την πορεία που έχουμε κάνει, μιλάει από μόνη της. Τώρα θα πάρουμε κάποιες ανάσες. Καλή Ανάσταση σε όλο τον κόσμο”.

Για το αν σκέφτονται το “κακό” διάστημα που πέρασε η ΑΕΚ…

“Αν κοιτάξεις πίσω στον χρόνο, αυτό ήταν που μας κόστισε αλλά πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δείξουμε την νέα αγωνιστική περίοδο ότι μάθαμε από τα λάθη μας. Ότι και να λέμε τώρα ανήκει στο παρελθόν”.