Νo goal, no party

Το... πάλεψε, είχε την κατοχή και τις ξεκάθαρες ευκαιρίες, αλλά και πάλι η ΑΕΚ δεν μπόρεσε να πάρει το ζητούμενο, αυτή τη φορά με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα, αγνοώντας την εκτός έδρας νίκη επί των "ερυθρολεύκων" στο θεσμό του πρωταθλήματος για περισσότερα από δέκα χρόνια.

Αυτή τη φορά, οι "κιτρινοπράσινοι" πρέπει να τα έχουν με τους εαυτούς τους, αφού δημιούργησαν 2-3 πολύ καλές φάσεις για γκολ και θα μπορούσαν να βάλουν ακόμα περισσότερη πίεση στην αντίπαλό τους, που μπορεί να είναι σκληροτράχηλη και δυσκολοκατάβλητη αντίπαλος, ωστόσο ακόμα... ψάχνεται επιθετικά.

Έτσι, έχασαν μία ακόμα ευκαιρία για να ανέβουν βαθμολογικά, παραμένοντας μεν στην 5η θέση, αλλά και χωρίς τρίποντο στο πρωτάθλημα για τρίτο σερί παιχνίδι (ήττα από ΑΕΛ και Χ με Οθέλλο και Νέα Σαλαμίνα).

Πλέον και για να μην χάσει η ομάδα της Λάρνακας τη θέση στην πρώτη εξάδα χρειάζεται τρεις βαθμούς στους επόμενους δύο αγώνες με Εθνικό (εντός) και Δόξα (εκτός).

Ακολούθως θα τα δώσει όλα στις δέκα αναμετρήσεις των πλέι οφ για την 3η θέση, που θα εξασφαλίζει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.