Βομβαρδισμός στο πρώτο, κάτι καλύτερο... στο δεύτερο

Γνωρίζαμε εκ των προτέρων πως ο στόχος της Εθνικής μας για κέρδος κόντρα στη Ρωσία μέσα στο Νίζνι ήταν πολύ δύσκολος μέχρι και ανέφικτος. Η κατάληξη της βραδιάς επιβεβαίωσε τα λογικά προγνωστικά με την ομάδα μας να χάνει από ένα σαφώς ανώτερο αντίπαλο, ευτυχώς με μόνο 1-0!

Η αλήθεια είναι πως το σκορ μας κολακεύει καθώς η εικόνα του αγώνα αν μεταφραζόταν και με το αποτέλεσμα αυτό θα ήταν ενδεχομένως και αρκετά βαρύ.

Η Εθνική μας είχε παθητικό ρόλο για πολύ μεγάλο διάστημα. Ειδικά στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι μας βομβάρδισαν με πολλούς τρόπους αλλά ευτυχώς πότε η τύχη μας, πότε η ατυχία τους και πότε η επιπολαιότητα τους (ειδικά αυτή) κράτησε μέχρι το 39΄ το 0-0 και μέχρι το 45΄ το 1-0.

Στο Β΄ημίχρονο κόπασε κάπως ο ρυθμός των Ρώσων και σε συνδυασμό με την βελτίωση της ομάδας μας ισορροπήσαμε τον αγώνα μέχρι το 65΄. Στη συνέχεια χάθηκαν ευκαιρίες για το 2-0 αλλά και κάποιες προυποθέσεις από την Κύπρο για το 1-1.

ΔΥΟ ματς με απολογισμό δύο ήττες. Χάσαμε με στενές ήττες (2-1 Σκωτία, 1-0 Ρωσία) αλλά αυτό δεν μας αρκεί. Στν Γλασκώβη σίγουρα η ομάδα μας ήταν καλύτερη σε σχέση με τον αποψινό αγώνα, όμως και οι Ρώσοι ήταν καλύτεροι ως ομάδα από την Σκωτία που είδαμε το περασμένο Σάββατο.

ΣΧΟΛΙΟ Α΄ ημιχρόνου

Έχουμε περάσει ένα εφιαλτικό πρώτο ημίχρονο και είμαστε μόνο στο 1-0... Θα έλεγα δεχθήκαμε βομβαρδισμό με τις ελάχιστες ζημιές!!!

Μεγάλη ευκαιρία ο Πιέρος, ένα καλό σουτ του Άντονι και 12-13 φάσεις με κλασσικές ευκαιρίες οι Ρώσοι. Το 1-0 μπορούσε να ήταν και 3-0 και 4-0.

Όσο δεν κρατάμε μπάλα δεν μπορούμε να ελπίζουμε σε τίποτα. 

Δεν είναι θέμα ότι πάει κάτι συγκεκριμένα λάθος... Υπάρχει γενικότερα αδυναμία, είναι ανώτεροί μας και δεν μπορούμε με την απόδοση αυτή να κάνουμε κάτι θετικό εκτός αν ζήσουμε κάποιο θαύμα.

Φοβερή η ατμόσφαιρα από τον κόσμο που ΛΑΤΡΕΥΕΙ με περηφάνεια την Εθνική ομάδα της χώρας τους.

ΠΑΙΞΕ ΣΤΗΝ PARIMATCH ΜΕ CASHOUT, €5 BONUS ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ, 100% BONUS ΕΓΓΡΑΦΗΣ, CASHBACK, 100% ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ LIVE, ΔΩΡΑ, ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!