ΚΟΥΜΑΣ: "Ελπίζω οι προέδροι να είδαν..."

Ο πρόεδρος της ΚΟΠ Γιώργος Κούμας μίλησε στην κάμερα του ΡΙΚ μετά το τέλος του αγώνα με τη Ρωσία και στάθηκε στην παρουσία των νεαρών παικτών.

"Σίγουρα παίζαμε με μια καλύτερη ομάδα.

Θα σταθώ στο κέρδος που έχει το κυπριακό ποδόσφαιρο γιατί παρά τις αντίξοες συνθήκες που έχουμε με τη συμμετοχή Κύπριων παικτών και μας πονάει, ελπίζω οι προέδροι σήμερα να είδαν τους νεαρούς παίκτες. 

Όπως ο Σπόλιαριτς στο προηγούμενο παιχνίδι, ο Κωστή σήμερα, ο Μιχάλης Ιωάννου, πόσο χαρακτήρα έδειξαν και πόση ποδοσφαιρική αξία έχουν και να δώσουν ευκαιρίες στους νέους Κύπριους παίκτες.

Το κέρδος μας είναι ότι ανανεώνεται σταθερά η Εθνική μας ομάδα.

Παίξαμε σε μια δύσκολη έδρα, με 42000 φιλάθλους να σπρώχνουν την ομάδα τους για 90 λεπτά, αντιλαμβάνεστε πως ένιωθαν τα παιδιά στο γήπεδο. Η προσπάθειά τους ήταν ηρωική. Το β΄ ημίχρονο ήμασταν καλύτερη ομάδα, παίξαμε πιο καλό ποδόσφαιρο και προς το τέλος ελπίζαμε ότι και μια φορά υπέρ μας. Δυστυχώς χάσαμε, χτίζουμε... στα νέα παιδιά, αυτή η Εθνική αξίζει. Θέλει υπομονή, αλλά αξίζει"

ΠΑΙΞΕ ΣΤΗΝ PARIMATCH ΜΕ CASHOUT, €5 BONUS ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ, 100% BONUS ΕΓΓΡΑΦΗΣ, CASHBACK, 100% ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ LIVE, ΔΩΡΑ, ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!