Η επιστροφή, τα δεδομένα και το επικρατέστερο σενάριο

Ο δανεισμός του Ασούμπρε στην Λαμία ολοκληρώθηκε, η Ελλαδική ομάδα δεν εξέφρασε πρόθεση να τον διατηρήσει στο ρόστερ της και ο ποδοσφαιριστής επέστρεψε στην ΑΕΚ αφού έχει συμβόλαιο μαζί της για την νέα περίοδο.

Αυτό ωστόσο δεν σημαίνει ότι θα παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας, αφού το πιθανότερο σενάριο είναι να παραχωρηθεί εκ νέου, είτε ως δανεικός είτε ως ελεύθερος. Όχι διότι δεν διαθέτει ποιότητα για να προσφέρει, αλλά διότι οι θέσεις είναι στα… όρια τους.

Με τον Ασούμπρε, οι ξένοι/κοινοτικοί που έχουν συμβόλαιο για την νέα χρονιά στην ΑΕΚ είναι 13. Υπάρχει και η περίπτωση του Λαρένα που δεν έχει συμβόλαιο, ωστόσο είναι ακόμη ανοικτό το ενδεχόμενο ανανέωσης του.

Ως εκ τούτου, αν ο Ασούμπρε παραμείνει στην ΑΕΚ και ανανεώσει ο Λαρένα, τότε ΜΟΝΟ μία θέση θα υπάρχει για ενίσχυση με ποδοσφαιριστή για τον κατάλογο Α. Αν ο Ισπανός δεν ανανεώσει, τότε οι θέσεις θα είναι δύο…

Αν ωστόσο γίνει κατορθωτό και ο Ασούμπρε συνεχίσει αλλού, τότε τα… στάνταρ συμβόλαια θα είναι 12 και θα υπάρχουν τρεις θέσεις κενές, είτε για τρεις νέους ποδοσφαιριστές είτε για τον Λαρένα και ακόμα δύο.