ΣΦΥΡΙΞΕ την Petrocub ο Μασιάς/"Στην Κύπρο θα πάλευε για παραμονή στην Α' Κατηγορία"

Η FC Petrocub Hîncești θα βρεθεί στον δρόμο της ΑΕΚ στον πρώτο προκριματικό γύρο για το Γιουρόπα Λιγκ.

Ομάδα σχετικά άγνωστη για το Κυπριακό κοινό, ωστόσο υπάρχει κάποιος που πέρσι τέτοιο καιρό την έζησε για 90 λεπτά. Ο λόγος για τον Δημήρη Μασιά που στις 19 Ιουλίου ορίστηκε και διεύθυνε τον αγώνα ανάμεσα σε Osijek και Petrocub, στον οποίο οι Κροάτες επικράτησαν με 2-1.

Η ιστοσελίδα μας www.kerkida.net επικοινώνησε με τον πρώην ρεφ και νυν Πρόεδρο της Αγίας Νάπας και μας ανέφερε όσα θυμάται από το εν λόγω παιχνίδι.

"Το αποτέλεσμα ήταν πλασματικό. Το 2-1 αδικεί την Osijek η οποία κυριάρχησε πλήρως και το υπέρ της σκορ έπρεπε να είναι πολύ μεγαλύτερο. Οι Μολδαβοί έκαναν δύο επιθέσεις και πέτυχαν ένα γκολ", ήταν το αρχικό του σχόλιο και στην συνέχεια αναφέρθηκε στην τακτική της Petrocub.

"Ήταν μια ομάδα που έπαιξε μόνο άμυνα. Από τα πρώτα λεπτά αμύνθηκε με όλους τους παίκτες της και δεν έδειξε διάθεση για να επιτεθεί και να γίνει απειλητική. Μάλιστα στο ξεκίνημα του αγώνα μπήκαν πολύ δυνατά και είχαν 3-4 πολύ σκληρά φάουλ, για να ανακόψουν την φόρα των γηπεδούχων", ενώ για το αν υπήρχαν μονάδες που ξεχώρισαν, ήταν ξεκάθαρος:

"Όχι κανένας ποδοσφαιριστές δεν μπόρεσε να δείξει έστω ατομικά ποιότητα. Όλοι οι ποδοσφαιριστές ήταν πολύ χαμηλού επιπέδου. Θεωρώ ότι η ΑΕΚ θα πάρει ένα καλό αποτέλεσμα στο πρώτο ματς και δεν θα έχει δυσκολίες για να εξασφαλίσει την πρόκριση".

Τέλος, του ζητήσαμε να μας εκφράσει την αποχή του για την θέση στην οποία θα βρισκόταν η Petrocub αν αγωνιζόταν στο Κυπριακό πρωτάθλημα και ήταν ξεκάθαρος: "Σίγουρα στα χαμηλά στρώματα και θα πάλευε για να εξασφαλίσει την παραμονή της στην Α' Κατηγορία".