ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: ''Να τελειώσουμε ότι αρχίσαμε...''

Διαβάστε τι δήλωσε στην κάμερα της Cytavision ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου μετά το τέλος του αγώνα κόντρα Πέτροκουμπ Μολδαβίας.

''Η νίκη είναι... νίκη. Αυτό είναι το μόνο που κρατάμε. Από κει και πέρα θα πάμε σε μια βδομάδα στο Κισινάου, τη πρωτεύουσα της Μολδαβίας για να τελειώσουμε ότι αρχίσαμε. Έδειξε και σήμερα η αντίπαλός μας ότι είναι μια καλά οργανωμένη ομάδα, επομένως πρέπει να παραμείνουμε σε εγρήγορση και να βρούμε τις λύσεις για να τελειώσουμε την υπόθεση πρόκριση''. 

''Θα μπορούσαμε σίγουρα για καλύτερο αποτέλεσμα αλλά όπως είπα και πριν η νίκη είναι νίκη. Κρατάμε την προσπάθεια κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες. Κρατάμε επίσης την συμπαράσταση του κόσμου, τους θέλουμε στο πλευρό μας στην Ευρώπη αλλά και καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Πάμε στο Κισινάου να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι''.

Για τους τραυματίες είπε: ''Για τον Μόισοφ είναι πρόωρο να πούμε κάτι. Με τον Μάριο και Ασούμπρε είναι στην τελική ευθεία για την επάνοδό τους. Δεν ξέρω αν θα επιστρέψουν μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη. Ο Ματίας συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα. Θα δούμε την κατάσταση των παιχτών. Όλοι χρειάζονται και όλοι είναι απαραίτητοι. Σε κάθε γύρο πρέπει να γινόμαστε καλύτεροι και να βελτιωνόμαστε αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε''. 

Bet on Alfa, o αγώνας αρχίζει εδώ