ΙΝΤΙΑΚΕΘ: "Κάποτε μιλάμε με ευκολία για κάποια πράγματα στο ποδόσφαιρο..."

Δείτε όσα είπε ο Ιμανόλ Ιντιάκεθ στην δημοσιογραφική διάσκεψη μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί της Πέτροκουμπ...

Αρχικά: "Όπως περιμέναμε ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Η Πέτροκουμπ είναι οργανωμένη και δυνατή σε φυσική κατάσταση. Έκλεισε καλά τους χώρους. Με τη μπάλα στα πόδια δεν ήταν η καλύτερή μας μέρα, είχαμε πρόβλημα να βρούμε τους χώρους. Δεν... υποφέραμε πολύ γιατί ο αντίπαλος περίμενε τις αντεπιθέσεις για να σκοράρει. Είναι ένα... δύσκολο αποτέλεσμα, θα είναι δύσκολη η πρόκριση όπως περιμέναμε. Θα πάμε εκεί να προσπαθήσουμε να σκοράρουμε και να τελειώσουμε τη δουλειά".

Περιμένατε καλύτερη τη δική σας ομάδα και όχι τόσο καλή την Πέτροκουμπ; "Όχι περιμέναμε ότι η Πέτροκουμπ θα ήταν έτοιμη με 15 παιχνίδια στη σεζόν. Εμείς δεν είμαστε έτοιμοι. Η διαφορά αυτή ήταν εμφανής στο γήπεδο. Δεν ήταν εύκολο για εμάς σήμερα, δεν ήμασταν άνετοι για να βρούμε τους χώρους. Δεν είχαμε την καλύτερη μας μέρα με τη μπάλα στα πόδια. Αλλά οι αντίπαλοι δεν έφτιαξαν ευκαιρίες, ελέγξαμε το παιχνίδι. Θα θέλαμε ακόμα ένα γκολ αλλά έχουμε πλεονέκτημα. Περιμέναμε κάτι τέτοιο, το πέρνουμε φυσιολογικά. Χθες σας είπα ότι κάποτε μιλάμε με ευκολία για κάποια πράγματα στο ποδόσφαιρο αλλά είναι διαφορετικά όταν τα αναλύεις. Τα πράγματα ήταν όπως τα περιμέναμε. Σίγουρα θέλαμε περισσότερα γκολ αλλά κρατήσαμε το μηδέν πίσω και έχουμε πλεονέκτημα".

Ένα σχόλιο για τον Ραούλ που έκανε ντεμπούτο; "Ήταν πολύ καλός, δουλεύει μόνο δυο βδομάδες μαζί μας. Ήρθε αργότερα στην προετοιμασία και δεν είναι έτοιμος, χρειάζεται μερικές βδομάδες να βελτιώσει τη φυσική του κατάσταση. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλός, στο δεύτερο ήταν κουρασμένος. Ξέραμε πως είναι καλός παίκτης και είμαστε χαρούμενοι, σίγουρα θα βελτιωθεί".

Νικόλας Γωγάκης

Bet on Alfa, o αγώνας αρχίζει εδώ