ΙΝΤΙΑΚΕΘ: "Ο μόνος τρόπος που ξέρουμε είναι να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε..."

Ο Ιμανόλ Ιντιάκεθ μίλησε αργά το απόγευμα στα ΜΜΕ για τον αυριανό επαναληπτικό με την Πέτροκουμπ. Μαζί του και ο Μάριος Αντωνιάδης. Το www.kerkida.net ήταν στο "Stadionul Zimbru".

-Έχει ένα μικρό προβάδισμα η ομάδα σας μετά το πρώτο παιχνίδι. Να περιμένουμε μια ομάδα που θα παίξει για το μηδέν ή για να κερδίσει; "Ξέρουμε την κατάσταση. Έχουμε ένα μικρό προβάδισμα αλλά ο μόνος τρόπος που ξέρουμε είναι να προσπαθούμε να κερδίζουμε και αυτό θα κάνουμε και αύριο. Εκτός του ότι είναι μοναδικός τρόπος που ξέρουμε, είναι και ο καλύτερος για να προσεγγίζεις ένα παιχνίδι".

-Πιστεύετε ότι αύριο η ομάδα σας θα παρουσιαστεί πιο έτοιμη; "Πάντα περιμένω βελτίωση. Πρέπει να λάβουμε υπόψη και τον αντίπαλο, τον είδαμε και στο πρώτο παιχνίδι ότι είναι πιο έτοιμος. Εμείς είμαστε στα αρχικά στάδια. Όμως έχουμε εμπιστοσύνη στον εαυτό μας. Πάντα θέλουμε να βελτιωνόμαστε. Εξαρτάται και από τον αντίπαλο βέβαια, στην Κύπρο έπαιξε με αρκετούς παίκτες στην άμυνα. Δεν ξέρουμε επίσης πως θα είναι ο αγωνιστικός χώρος. Σίγουρα περιμένουμε δυσκολίες σε αυτό το επίπεδο που βρισκόμαστε".

-Πως περιμένετε τον αντίπαλο; "Δεν περιμένω κανένα τρελό παιχνίδι από την Πέτροκουμπ. Πιστεύω θα κάνουν κάτι παρόμοιο. Να είναι προσεκτικοί και να προσπαθήσουν να σκοράρουν στην αντεπίθεση. Βέβαια εύχομαι να δούμε ένα καλό, ανοικτό παιχνίδι αλλά πιστεύω ότι ο αντίπαλος θα προσπαθήσει να παίξει με το άγχος μας. Εμείς ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε, έχουμε εμπειρία από τέτοια παιχνίδια. Αν σκοράρουμε θα είναι πιο εύκολα τα πράγματα και έχουμε την ποιότητα να σκοράρουμε".

-Ο Ντάνιελ Μοΐσοφ θα είναι έτοιμος; "Έχουμε ακόμα μια προπόνηση αλλά όλοι οι παίκτες που είναι εδώ, είναι έτοιμοι".

-Με το 4-4-2 δεν ήταν τόσο καλή η εμφάνιση στο πρώτο παιχνίδι. Σκέφτεστε αύριο να αλλάξετε τον σχηματισμό; "Πάντα ήμουν πολύ κακός στα μαθηματικά στη ζωή μου γι' αυτό δεν ξέρω τους αριθμούς. Θα έχουμε 11 παίκτες στον αγωνιστικό χώρο και θα προσπαθήσουν να αντεπεξέλθουν, απ' εκεί και πέρα δεν με ενδιαφέρουν τα μαθηματικά".

-Ο Ματίας είναι στα τελικά στάδια να μπει σε αποστολή; "Ελπίζουμε ότι θα είναι έτοιμος. Έχει ένα πλάνο, βελτιώνεται. Στις τελευταίες προπονήσεις μπήκε με την ομάδα και πιστεύω ότι όλα πάνε καλά και σύντομα θα είναι έτοιμος. Όμως σήμερα επικεντρωνόμαστε στο αυριανό παιχνίδι".

-Για τις μεταγραφικές εξελίξεις... "Δεν έχω κανένα πρόβλημα να μιλήσω για τις μεταγραφές αν και δεν είναι στα χέρια μου αλλά στα χέρια του τεχνικού διευθυντή. Διαθέτουμε ένα καλό ρόστερ και αρκετές επιλογές για να βοηθήσουν και από τον πάγκο.  Για εμάς τώρα αρχίζει να κινείται η αγορά, δεν έχουμε μεγάλες οικονομικές δυνατότητες. Κάνουμε σταθερά βήματα και ετοιμάζουμε την ομάδα για όλη την χρονιά, όχι μόνο για τώρα. Καταλαβαίνω τον κόσμο που νιώθει ότι καθυστερούμε αλλά δεν είναι εμείς που αποφασίζουμε, είναι η αγορά. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου, έχουμε μια πολύ καλή ομάδα".

Εκ μέρους των παικτών μίλησε ο Μάριος Αντωνιάδης... "Προέρχομαι από ένα τραυματισμό στην προετοιμασία. Μπήκα εδώ και μια βδομάδα με την ομάδα και νιώθω καλύτερα. Είμαι στη διάθεση του προπονητή όποτε με χρειαστεί να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Για το παιχνίδι συμφωνώ με τον προπονητή μου ότι έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι αύριο. Έχουμε ένα μικρό προβάδισμα αλλά δεν είναι αρκετό για να μας δώσει την πρόκριση. Θα βρούμε απέναντί μας ένα αντίπαλο που θα παλέψει μέχρι το τελευταίο λεπτό όμως έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ομάδα μου".

Μαζί μας BET ON ALFA και Alexander College.

Bet on Alfa, o αγώνας αρχίζει εδώ