"Όλες οι ομάδες στην Ευρώπη είναι δύσκολες/Αγαπώ αυτή την ομάδα, αυτή την οικογένεια" (βίντεο)

Δηλώσεις από τον Νάτσο Κάσες στα ΜΜΕ μετά το διπλό και την πρόκριση επί της Πετροκούμπ. Δείτε μέσα από το www.kerkida.net όσα είπε...

Αρχικά: "Ήταν δύσκολο το παιχνίδι, όλες οι ομάδες στην Ευρώπη είναι δύσκολες. Ήταν η Πετροκούμπ και πολλοί δεν ξέρουν αυτή την ομάδα αλλά ήταν δύσκολο. Θα προσπαθήσουμε να απολαύσουμε αυτή τη νίκη"

Για την Λέφσκι: "Θα είναι ακόμα πιο δύσκολο αλλά όλες οι ομάδες στην Ευρώπη είναι καλές. Είδαμε πέρσι την Ανόρθωση που αποκλείστηκε από μια ομάδα της Αλβανίας. Θα είναι δύσκολο με την Λέφσκι αλλά έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου, νομίζω και ο κόσμος μας εμπιστεύεται".

Για τον ίδιο: "Προσπαθώ να κάνω καλά πράγματα για την ομάδα πρώτα και όχι για μένα. Είμαστε μια καλή οικογένεια και είναι ένας από τους λόγους που συνεχίζω εδώ. Αγαπώ αυτή την ομάδα, αυτή την οικογένεια  και τους συμπαίκτες μου. Για μένα και την οικογένειά μου είναι πολύ πολύ καλό που συνεχίζω στην ΑΕΚ".

Για τον κόσμο: "Ήρθαν μαζί μας και ήταν το πιο σημαντικό για εμάς εδώ. Μας στήριξαν. Θέλω να έρθουν στην ΑΡΕΝΑ, να κάνουν μια καλή ατμόσφαιρα γιατί θα είναι πολύ δύσκολο το παιχνίδι για εμάς. Αλλά με τον κόσμο γίνεται πιο εύκολο".

Σταύρος Παπαδημητρίου - Nικόλας Γωγάκης

 

Μαζί μας BET ON ALFA και Alexander College.

Bet on Alfa, o αγώνας αρχίζει εδώ