ΤΟΝΙΟ/"Ξέρουμε πως είναι δύσκολο να πάρουμε το πρωτάθλημα, όμως τα θέλουμε όλα”

Συνέντευξη στην ιστοσελίδα Mundodeportivo παραχώρησε ο κίπερ της ΑΕΚ, Τόνιο Ραμίρες ο οποίος σχολίασε την πρόκριση της ομάδας του κόντρα στην Πετροκουμπ.

Για την πρόκριση… “Ήταν μια ομάδα λίγο πιο κατώτερη από εμάς και μας περίμεναν στην άμυνα. Είχαμε τον έλεγχο της μπάλας και αυτοί προσπαθούσαν να κτυπήσουν στην αντεπίθεση. Το ίδιο δοκίμασαν και στο γήπεδο τους όμως ήθελαν ένα γκολ για να ισοφαρίσουν το σκορ. Από το 70ο λεπτό και μετά που έπρεπε να ανεβούν περισσότερο το παιχνίδι άνοιξε και το γκολ ήρθε για μας”.

Μετά την περσινή πρόκριση πιστεύετε θα τα καταφέρετε ξανά…

“Ναι. Αυτό που ζήσαμε την περασμένη σεζόν το απολαύσαμε. Θέλουμε να το επαναλάβουμε. Δεν θα είναι εύκολο, όμως πρέπει να προσπαθήσουμε. Έχω ήδη παίξει στην Ευρώπη με την Ρεάλ Σοσιεδάδ, όμως η αλήθεια είναι πως πρόκειται για άλλο πρωτάθλημα. Είναι εξαιρετικό. Παίζεις σε γήπεδα όπως το Λεβερκούζεν, με σπουδαίες ομάδες. Ξέρουμε πως είναι δύσκολο να περάσουμε στους ομίλους όμως θα το προσπαθήσουμε και θα το απολαύσουμε”.

Το πρωτάθλημα της Κύπρου θα αρχίσει τον Αύγουστο… Πως το αντιμετωπίζετε…

“Ο στόχος είναι να ξαναμπούμε στην Ευρώπη και να παλέψουμε για το πρωτάθλημα ως το τέλος. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα και θέλει τα πάντα. Ξέρουμε πως είναι δύσκολο να πάρουμε το πρωτάθλημα, όμως τα θέλουμε όλα”.

Για την ΑΕΚ…

“Η ΑΕΚ είναι σαν οικογένεια. Έχουμε μια εκπληκτική ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια, με καλή αύρα. Αυτό μεταφέρεται και στο γήπεδο”.

Για τα μελλοντικά του σχέδια…

“Έχω συμβόλαιο φέτος και τον επόμενο χρόνο. Μου μένουν ακόμα δύο σεζόν. Δεν ξέρω για το μέλλον γιατί θα είμαι 34-35 ετών και πρέπει να δω αν ανταποκρίνεται το σώμα και το μυαλό μου. Πρέπει να βλέπεις χρόνο με τον χρόνο”.

Μπορείς να φανταστείς να παίζεις εναντίον της Ρεάλ στην Ευρώπη…

“Θα είναι πολύ δύσκολο για μένα αλλά θα ήταν ωραίο”