Μπορεί το σκορ του πρώτου αγώνα να δίνει προβάδισμα στην ΑΕΛ, ωστόσο άπαντες στην ΑΕΚ παρουσιάζονται αποφασισμένοι να επιστρέψουν στις καλές εμφανίσεις και να πάρουν τη νίκη και συνάμα την πρόκριση στον τελικό κυπέλλου, μετά από εννέα χρόνια.
Με όλους τους ποδοσφαιριστές διαθέσιμους και την... αύρα της καλαθοσφαιρικής ομάδας, που κατέκτησε χθες το πρωτάθλημα, η τεχνική ηγεσία και η διοίκηση των "κιτρινοπρασίνων" ευελπιστούν ότι οι παίκτες του Κρίστιανσεν θα καταφέρουν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα, που είναι το πρώτο ζητούμενο, κι ακολούθως να πάρουν το "διπλό" που θα είναι το πρώτο επί της ΑΕΛ τη φετινή σεζόν και θα τους δίνει την ευκαιρία να διεκδικήσουν το δεύτερό τους κύπελλο -το πρώτο το 2004 κόντρα στη σημερινή τους αντίπαλο.
Αποστολή που δεν είναι σε καμία περίπτωση εύκολη, αφού στη Λεμεσιανή ομάδα ζουν κι αναπνέουν γι' αυτό το παιχνίδι, ενώ θα έχουν στο πλευρό τους χιλιάδες φίλους των "γαλαζοκιτρίνων".
Αποστολή, όμως, που δεν είναι ούτε ακατόρθωτη εάν δει κάποιος τη φετινή παρουσία της ομάδας της Λάρνακας και πως δεν καταλαβαίνει από έδρες, σκοράροντας μάλιστα κι αρκετά γκολ.