Στο ψάξιμο για τερματοφύλακες βρίσκονται στην ΑΕΛ μετά τις αποχωρήσεις των Καρίμ Φεγκρούζ και Πούλπο Ρομέρο. Από τα τέλη του περσινού πρωταθλήματος ήταν λίγο πολύ γνωστό ότι θα αποχωρούσαν, καθώς η προσφορά τους δεν ήταν η αναμενόμενη.
Σαφώς με τα νέα οικονομικά δεδομένα το μπάτζετ και γι' αυτή τη θέση θα είναι κάπως μειωμένο, ωστόσο δεν αποκλείεται για τη θέση του βασικού να γίνει και μια μικρή υπέρβαση, αφού όλα θα εξαρτηθούν κατά πόσον ο δεύτερος τερματοφύλακας θα είναι Κύπριος ή ξένος.
Έτσι, σε περίπτωση που αποκτηθεί κάποιος Κύπριος, τότε θα δοθούν περισσότερα λεφτά στον βασικό τερματοφύλακα, καθώς ο Χριστάκης Χριστοφόρου δεν θέλει σε καμία περίπτωση να... πληρώσει όπως την περσινή περίοδο ανάλογα λάθη τερματοφύλακα.