Οι σκέψεις ενόψει Ερμή...

Το αγωνιστικό του πλάνο ενόψει Ερμή καταστρώνει ο Χριστάκης Χριστόφορου. Ο Κύπριος τεχνικός μάλιστα  στην χθεσινή του δημοσιογραφική διάσκεψη τύπου...τόνισε πως η ΑΕΛ θα αγωνιστεί με κάποιες αλλαγές σε σχέση με το ντέρμπι κόντρα τον Απόλλωνα.

Ένα πλάνο το οποίο έχει στο μυαλό του ο τεχνικός των "γαλαζοκίτρινων" είναι να αγωνιστεί ο Σκόβρον στο τέρμα, Αντράντε και Σαμπού στο κέντρο της άμυνας με τον Ρομπέρ να βρίσκεται στο αριστερό άκρο και η ετοιμότητα του Αϊρόσα να κρίνει την συμμετοχή του Καραγκούνη.

Στον χώρο του κέντρου η σκέψη που υπάρχει είναι ο Σοάρες να πάρει την θέση του Βαλεντίνου Σιέλη, με τον Κουνταντιέρ να παραμένει και πάλι βασικός, με τον Φέλτσερ να μετακινείται από εξτρέμ και να πέρνει ρόλο οργανωτή στην θέση του απογητευτικού Κάρλος Οχενέ.

Έτσι αν ο Βενεζουελάνος πάει σαν δεκάρι...τότε ο Μέσκα θα πάρει την θέση του και στο άλλο άκρο θα αγωνιστεί ο Άντριαν Σαρδινέρο.

Δεδομένη θεωρείται η συμμετοχή του Μαμέ Νιάγκ αφού ο Μάικ Σέμα δεν είναι ακόμη έτοιμος να πάρει φανέλα βασικού.