Ο εκπρόσωπος των Γάλλων στο kerkida.net

Με τον εκπρόσωπο των Γάλλων που ενδιαφέρονται να επενδύσουν στην ΑΕΛ, Χάρη Γλυκή επικοινώνησε η ιστοσελίδα μας, www.kerkida.net. (Από την 21/10 το ΚΕΡΚΙΔΑ ΝΕΤ φιλοξένησε θέμα στο οποίο κύριος Γλυκής αναφερόταν για την περίπτωση των Γάλλων).

Ο κ. Γλυκής σχολίασε τις εξελίξεις…

«Έγινε μια συνάντηση χθες με τον Πρόεδρο της ΑΕΛ, Ανδρέα Σοφοκλέους και την οικουμενική. Έγινε μια πρόταση στην ΑΕΛ ώστε η εταιρεία να αναλάβει την τεχνογνωσία της διοίκησης ποδοσφαίρου από τα τμήματα U13 μέχρι την πρώτη ομάδα. Η εταιρεία παρέχει υπηρεσίες διοίκησης και διαθέτει παγκόσμιας εμβέλειας σπόνσορες οι οποίοι σταδιακά θα επενδύσουν.

Το κλίμα στην συνάντηση ήταν θετικό και σε κάποιες ημέρες θα ξέρουμε τι θα γίνει. Το πλάνο είναι να βγουν Κύπριοι ποδοσφαιριστές και να έρθουν λίγοι και καλοί ξένοι ώστε να φτιαχτεί ένα δυνατό σύνολο.

Θέλω να πω ότι θα πρέπει ο κόσμος να περιμένει. Η όλη προσπάθεια γίνεται για να στηριχθεί ο Ανδρέας Σοφοκλέους και η οικουμενική στην προσπάθεια που καταβάλλει».