Η εκπομπή του kerkida

Με Μαρία, Άρη και Kerkida Team

Ακούστε Live

Το βάρος περισσότερο στους Κύπριους

Δύσκολες είναι οι στιγμές που περνούν στην ΑΕΛ καθώς τα τελευταία αποτελέσματα έχουν φέρει την ομάδα σε εξαιρετικά δύσκολη θέση. Ιδιαίτερα, το βάρος πέφτει περισσότερο στους Κύπριους ποδοσφαιριστές αφού εκείνοι ξέρουν καλύτερα από όλους τι σημαίνει ΑΕΛ.

Μάλιστα και ο Μάκης Χάβος παραδέχεται ότι οι Κύπριοι είναι πιο πιεσμένοι από τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές ωστόσο πιστεύει πάρα πολύ σε αυτούς ότι θα πάρουν την ομάδα στις πλάτες τους...τόσο στο γήπεδο όσο και μέσα στα αποδυτήρια.

Ουσιαστικά οι Σιέλης και Ελευθερίου είναι αυτοί που τραβάνε το κουπί περισσότερο αλλά και στα τελευταία παιχνίδια ο Σταύρου. Παράλληλα αγωνίστηκε και ο Πάνος Θεοδώρου στο τελευταίο παιχνίδι ενώ δεν αποκλείεται να αγωνιστεί ακόμη ένας Κύπριος το Σάββατο...ο Ευάγγελος Γεωργίου.