Δευτέρα το νέο επεισόδιο (Κάνει έφεση για τους βαθμούς)

Την Δευτέρα θα "παιχθεί" το νέο επεισόδιο όσον αφορά την ποινή αφαίρεσης βαθμών της ΑΕΛ λόγω των κριτηρίων Φεβρουαρίου.

Όπως είπε ο Αντρέας Σοφοκλέους στο πλαίσιο της παρουσίασης των διαρκείας, η ΑΕΛ θα παρουσιάσει τα έγγραφα και θα ασκήσει έφεση για να πάρει πίσω τους βαθμούς.

"Χθες καθυστερήσαμε να παρουσιάσουμε τον φάκελο στην Ομοσπονδία και μας τιμώρησαν. Τη Δευτέρα θα παρουσιάσουμε όλα τα έγγραφα στην επιτροπή και θα κάνουμε έφεση για να πάρουμε πίσω τους βαθμούς".

Αργότερα σε διευκρινιστική ερώτηση απάντησε πως: "Θα κάνουμε έφεση. Η υπόθεσή μας είναι αρκετά δυνατή. Οι πληρωμές ήταν έτοιμες να γίνουν απλά δεν βρήκα χρόνο να υπογράψω. Ήδη από χθες στείλαμε τα δικαιολογητικά στην Ομοσπονδία. Σε πολλές άλλες περιπτώσεις άλλων ομάδων τα προηγούμενα χρόνια, η επιτροπή ήταν ελαστική. Πλέον σταμάτησε να έχει τον ρόλο του διαπραγματευτή. Αν δεν τα στείλεις στην ώρα σου, υπάρχουν κυρώσεις. Οι άνθρωποι κάνουν τη δουλειά τους και καλά κάνουν".