Η ΑΕΛ θα ταξιδέψει σήμερα στο Δασάκι για να αντιμετωπίσει τον Εθνικό Άχνας έχοντας ως μοναδικό στόχο το διπλό. Μπορεί οι γηπεδούχοι να καίγονται για βαθμούς, ωστόσο στην ομάδα της Λεμεσού θα πάνε στο παιχνίδι και θα κάνουν το καθήκον τους όπως κάθε φορά.
Σε περίπτωση νίκης θα κλειδώσει μια και καλή την πρωτιά στον όμιλο και θα έχει την ευκαιρία στη συνέχεια να δώσει ο προπονητής περισσότερο χρόνο συμμετοχής στους νεαρούς.
Ο Διονύσης Διονυσίου, ο οποίος θα καθίσει σήμερα στον πάγκο αναμένεται να παρατάξει μια ενδεκάδα από βασικούς ποδοσφαιριστές, αφού σε καμία περίπτωση δεν θέλει να χάσει βαθμούς η ομάδα του. Ο Κύπριος κόουτς δεν θα έχει στη διάθεση του τους τραυαματίες Αντράντε και Ελευθερίου.