Όσο χρόνο χρειαστεί για το No1

Αρκετά είναι τα ανοικτά θέματα στην ΑΕΛ και ανάμεσα στις προτεραιότητες του Πάμπου Χριστοδούλου είναι η εξεύρεση του βασικού τερματοφύλακα για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο κόουτς των γαλαζοκιτρίνων εδώ και καιρό εντόπισε τους στόχους του και έγινε προσπάθεια για απόκτηση τους ωστόσο μέχρι στιγμής οι απαντήσεις που πήρε ήταν αρνητικές. Αρνητικά απάντησε ο Σαλίν ενώ ο Μάθιου Μισέλ το όνομα του οποίου κυκλοφόρησε χθες, όπως γράψαμε είναι μια αδύνατη περίπτωση.

Θυμίζουμε πως νωρίτερα είχε κυκλοφορήσει και το όνομα του Τσερνιάουσκας αλλά δεν προχώρησε έτσι έγινε στροφή προς τον Σαλίν.

Πλέον ο Πάμπος Χριστοδούλου αναγκάζεται να ψάξει και να βρει άλλες λύσεις όσο αφορά τον τερματοφύλακα που θα υπερασπίζεται τη γαλαζοκίτρινη εστία τη νέα χρονιά. Το πόσο σημαντική είναι αυτή η μεταγραφή είναι περιττό να το γράψουμε, γι' αυτό και ο τεχνικός της ΑΕΛ θα πάρει όσο χρόνο χρειαστεί για να είναι σίγουρος για την επιλογή του.

ΣΧΕΤΙΚΑ με τον Κίττο όπως γράψαμε νωρίτερα σήμερα....  

Είναι… ζεστός στην προοπτική της ΑΕΛ, ωστόσο ακόμη δεν μπορεί να προχωρήσει το θέμα αφού εξακολουθεί να δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Ανόρθωση και πρώτα θα πρέπει να βρεθεί μία λύση για να τερματιστεί και ακολούθως να μπορεί να συμφωνήσει με άλλη ομάδα.