Το κλίμα και η υπομονή...

Στη χθεσινή του δημοσιογραφική διάσκεψη ανάμεσα στα άλλα που είπε ο Πάμπος Χριστοδούλου ήταν ότι ολόκληρη η ομάδα έχει γίνει μία οικογένεια. Το έχουμε γράψει αρκετές φορές, το κλίμα έχει αλλάξει και αυτό φαίνεται, η δήλωση όμως του Πάμπου Χριστοδούλου το επιβεβαιώνει.

Με την έναρξη του πρωταθλήματος αυτό που έχει σημασία είναι αυτό το οικογενειακό κλίμα να διατηρηθεί και να μην χαλάσει για κανένα λόγο. Σε ένα μαραθώνιο είναι δεδομένο ότι θα έρθουν και άσχημα αποτελέσματα. Είναι και αυτά μέσα στο παιχνίδι όμως σε κάθε περίπτωση η ομάδα και όσοι την περιτριγυρίζουν θα πρέπει να παραμείνουν κοντά και ενωμένοι μέχρι το τέλος ώστε να αντιμετωπιστούν οι όποιες δυσκολίες προκύψουν.

Ο Πάμπος Χριστοδούλου έχει δείξει και στο παρελθόν ότι έχει την ικανότητα να διατηρήσει το οικογενειακό κλίμα μέσα στην ομάδα, το παράδειγμα του όμως θα πρέπει να ακολουθήσει και ο κόσμος και να παραμείνει δίπλα σε ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία ότι και να γίνει.

Ο κόσμος της ΑΕΛ ανυπομονεί να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και να βρεθεί και πάλι στην Ανατολική για να στηρίξει την αγαπημένη του ομάδα όμως καλό είναι όσοι πάνε γήπεδο να έχουν υπομονή και να στηρίζουν τους ποδοσφαιριστές χωρίς μουρμούρα αφού είναι μια εντελώς νέα ομάδα που χρειάζεται ακόμη λίγο χρόνο ώστε να είναι απολύτως έτοιμη.

Μοναδικός στόχος στο παιχνίδι της Κυριακής είναι να πάρει η ΑΕΛ το τρίποντο και να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της ώστε να ανέβουν και άλλο ψυχολογικά οι ποδοσφαιριστές ενόψει της συνέχειας.